Po nalogu tužilaštva
858
U Bihaću uhapšen Hamdija Abdić Tigar
Komentari (561)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja konto zrjeb lige prvaka kad dodje notifikacija
Ma nemoguće, Tigar je bošnjački heroj, merhametlija, opet nasrtaj HVO (Čović) - VRS (Dodik) tužilaštva BiH! Svejedno, pustiće ga, tako funkcioniše pravda u BiH!
@brundo Easy Mango, easy!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Treba spomenik podignuti onome ko je roknuo to ustashko-izdajničko ghovno !!
@SinBosne4 Možda je "heroj" ali se bahato ponašao ko' da je Bihać njegov...već godinama, trebao je on biti uhapšen za sve što je radio poslije rata, čime je između ostalog degradirao i obesčastio čin generala Armije BiH...
@MCCCLXXVII - on nikad nije bio general ARBiH, pukovnik. Ima on svojih nedjela, treba biti iskren, ali kakve se je sve bagre nakupilo i šta rade, Hamdo je maca mala ....
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Nije kriv mi samo branimo Bosnu od ustasa i cetnika
Nismo mi degenericni Hrvati (cast izuzecima) koji velicaju ubice i koljace!!! Kome god od Bosnjaka da se uistinu dokaze da je pocinio neki zlocin, mi cemo ga osuditi, necemo ga velicati, necemo se “klanjati” pepelu takve osobe i praviti komemoracije za zlocince!
Koliko se likova i postrojbi zvalo tigar ne znam vise za koga navijam. U sljedecem ratu malo mastovitije boga vam
https://motive4you.com/sylvester-stallone/
pravda z a Vladu.Hocemo istinu
Prebili , ubili Santica i strpali u bacvu s kiselinom , bez da Dudakovic tako nesto odobri ?! Neobicno.
Mora li Dudak odobriti i da odu pisati? Ne pisi gluposti. Ako ovo jeste istina sa ovim Dudakovic nema veze.
@izKrajinesam2 Ubiti hrvatskog generala , poredis sa odlaskom na pisanje ?! Neobicno.
Ovo je pokušaju smirivanja škutora,pokušaj izjednačavanja žrtve i zločinca...
Za jedno trideset godina će da hapse onoga mlaću iz bugojna
Poslije dvadeset dvije godine, čak autoput gradimo brže nego što hapsimo ratne zločince
Ne može musliman nikako biti kriv, haram je za druge vjere i nacije
nije isto se braniti i napadati, kad se brani domovina i da je cinio "zlocine" neka ih je, branio je zemlju zato mi Bosnjaci i propadamo zbog tog sranja dok drugi nece da svoje hapse i kad jesu krivi nego su im ko sveci
Kur'an ti zabranjuje da se čine zločini, zar da te ja učim?
@DukeofNorwich niko nije savrsen, oko za oko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nas Hamdo je legenda !! Ako je ovog ustaskog kolaboratora sredio onda je pravi penicilin protiv domacih izdajnika... Sredio Abdica a mozda i ovoga ustaskog izdajnika!! Zivio nas Hamdo Tigar-Penicilin za izdajnike- Abdic!
alijin general
Vidi samo sto vlasi laju, ko' biva sada smo svi isti!! E nismo i nikada necemo biti isti! Evo ko' biva roknuli smo vam nekog generala koji je ocito bio kolaborator (https://www.youtube.com/watch?v=rFkwffc2y3A&app=desktop) i sada imamo zle bosnje!! Vi ste djecu i zene ubijali zlocinci i smaknuce ovog kolaboratora je najbolje sto ste mogli naci!?!? Svasta, e bas ste jadni!
Da je gepard brzi bi bio mogao je pobjeci. Jbg Tigre