Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno tako! Svaki dan se susrecem sa takvima, radim u drazvnoj instituciji gdje su na visokim pozicijama nisko obrazovane ''gospođe'', koje jos nisu naucile koristiti ni pc,gramaticki nestabilne, a pri tome glume nivo i prosipaju svoj autoritet! Jadno!
Da ne radiš u KCUS ?
Ali zato znaju friz nabacit, a na zbalje kilu karmina :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najtužnije je što je takvim ljudima dopušteno da glasaju...
nema znak jednakosti izmedju nepismen i glup
@vodenicar2 Slažem se da nije potpuni znak jednakosti, ali probaj manipulisati sa nepismenom nanom s jedne strane i profesorom na fakultetu s druge, pa vidi koga ćeš prije ubjediti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada je riječ o ranijim popisima, 1991. godine bilo je 3.697.232 stanovnika starija od 10 godina, a među njima je bilo 367.733 nepismena ili 9,9 posto. -------------------------------------- ETO VAM TITINOG VELIKOSRPSKOG REZIMA, 10% NEPISMENIH VS 2% DANAS KAD VLADAJU OVI LOPOVI I PROBISVIJETI.
Đikani ubjedljivo najnepismeniji 🐑🐽
www.zadruga-rijaliti.com Pratite najnovija dešavanja u rijaliti show zadruga!
Svaka čast novinaru na ovoj rečenici: 'Od ukupnog broja nepismenih 0,8% su muškarci i 4,8% žene.' Šta li je onda ostalih 94.4% nepismenih.
Odmah traziti ucitelje iz pederacije da daju dopunsku u genocidki
Da, treba im to uvesti kao obavezu, ipak su u istoj drzavi sa nama, sramte nas.
E cuj mi zene ne pismenije...
Ironija me fakat boli trenutno.
Pa s obzirom kako si napisala to "ne pismenije", sve je moguce. Ono po logici, zene sto se tice obrazovanja su bolje od muskaraca koji nece da uce. Zene su disciplinivoanije. Jos strana statistika pokazuje da su Bosanke daleko ispred Bosanaca sto se tice obrazovanja, recimo Bosanke su u Danskoj u vrhu po obrazovanosti, cak i ispred domacih koka, dok su mudonje isto u vrhu, medjutim ne kao Bosanke.
Od ukupnog broja nepismenih 0,8% su muškarci i 4,8% žene. Može neko objašnjenje?
od 100% imas 5,6% da nije pismeno od toga, 0,8% muskarci a 4,8% zene
@Glavonje Prva rečenica u članku: "U Bosni i Hercegovini zvanično je 2,83 posto nepismenih osoba, saopćila je Agencija za statistiku BiH u povodu Međunarodnog dana pismenosti koji se obilježava 8. septembra."
Ovo su oni što nam odlučuju izbore
Nepismeni su nam politicari a nepismeniji od njih su njihovi biraci
Bice opet pakao i tece mutna drina..Kada sidju CETNICI s visokih planina...
pogodite o čijim se glasačima radi hehehehe
kako ce tek bit kad se nasele svi ovi Arapi...
poražavajuće.........zašto je više žena nepismeno od muškaraca, nije valjda da jos uvijek imamo roditelje koje misle da je bitnije školovati sina od kćerke.......poražavajuće
ma ogledalce, nije nam klix dao kao obicno potpun clanak. Ovdje se sigurno radi o zenama na zalasku karijere trosenja dedine pemzije, sumnjam da su mladje od 30 godina
@vodenicar2 misliš?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jadna smo mi zemlja
Nepismenost, lopovluk, muljanje, bacanje smeca gdje god, jacanje vjere koja se mjesa u sve aspekte zivota i drzave tacno zivimo ka u ranom srednjem vijeku. Jos samo bubonska kugo da izbije i ugodjaj je potpun.
negativan si jutros. popij jednu kahvu al tursku 😊😚
ispisali smo se na ovu temu ajmo nova
PRIKAŽI ODGOVORE (5)