Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko bi normalan napravi novi mladi zivot kad nema nikakvog napretka u ovoj drzavi
Zato u Njemackoj raste
Zato u Njemackoj raste
sta ocekivat'? narod nema vise volje ni za "udaranje" ! nego, sta ono Sebija izjavi neki dan?
aha, evo sjeti se: jedan ode, dva se rode ! draga umjetnicka dusa, ovo se ko i rimije ;) !
kada podijelite ove podatke po opstinama vidjet cete da je prirodni prirastaj jedini pozitivan u kantonu sarajevo i bosansko podrinjskom kantonu. a da ste kakvi novinari vi sa klixa ne bi morao ja ovo pisati.
i u Tesnju
Manje naroda manje djece. sasvim normalno. mislim da je sve manje u rs i hb
Klix koristi informacije SRNE ,,, Srna nije smijela objavit da je u TZV RS prosle i ove godine razlika zivorodjenih i Umrlih 9129 !!!!!
Nestručnost je u bolnici glavni problem, a onda i bezvlašće po pitanju vakcinacije djece. Treba poćeti zatvarati i doktore i roditelje.
O da doktore prve treba pozatvarati jer ova smrtnost nije bila niti u 19 vijeku, a ovo je bruka i sramota da uopće imamo ovakve užasne statistike. treba pozatvarati sve one koji se opiru progresu i koji nastoje od bolnice napraviti privatnu prćiju.
@Oskarovac Čovjek jel ima više od 55 godina osuđen je na smrt po bolničkim procedurama, a takvim pacijentima neće da dođe ni hitna. Vele pusti dedu ili nanu doćićemo kad mognemo.