Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi su vam komentari, isto kao da je radjanje djece, radjanje pilica...danas ako porodica ima jedno, to je uspjeh, a ko se odluci na vise djece, svaka cast...
MORE SEX = MORE BABIES
Katastrofa. Skoro isto rodjenih koliko umrlih, natalitet +-0. Svasta. Jevrijke radjale 5-6 djece, koliko bog da. Albanke radjanle 5-6, zato su i opstali. Natalietet treba biti dupli ako se milsi na buducnost. Ovo je vegetiranje oko 0. Ne zaboravimo da susjeda ima 8 milion srba i 4 miliona hrvta. Valja nama prezivjeti u sredini :).
Nema vise Siptara da vam popravljaju natalitet.
Pa apsolutna većina su bal***ka djeca,mora se nadoknaditi izgubljeno.Znaš kako su radili Albanci na Kosovu,nešto slično se dešava i u Bosni.
pitaj mamu i sestru
@MY_Name SVAKA ČAST....SRETNO ;)
Koliko je od ovoga balinske djece?
kad se ja ozenim, ima da bude jos veci plus :D ima da izvucem jos jedno 5 pluseva :D
mashallah :))
34.820 živorođene djece a umrle su 34.772 osobe JOŠ UVIJEK SMO U PLUSU, DOBRO JE :))