Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte čovjeku Ikonu za doček
Bolje tespih da mu poklone.
@gooUser1606317699 Ako negirao GENOCID,kao i Govancov,bolje da nije ni dolazio.
Mogao je I Ikonu da ponese, a ne da je umulja Dodikov ambasador.
Trebaju imati ambasadu u Banja Luci...
Kalabukhov je jači diplomatski poslanik nego Ivancov. Ko go ignoriše Putinove izjave nije inteligentan. 3 Jula samo tri dana polsije referenduma za večnu vladavinu dao je na znanje preko bivšeg ambasadora Ivancova da svaka promjena u BiH ugrožava sigurnost. Onda je poslao Lovrova da se samo pokaže, a sad šalje Kalabukhova. Ajde neka naši političari pitaju CIA šta znače ovakvi postupci u diplomatskom svijetu. Putin je sad tu. Prije se nije mješao u suverenost BiH.
Jadna li nam majka svima u BiH ako se Rusija ozbiljnije umiješa..friške primjere njihovog miješanja imamo u Ukrajini, Siriji, Libiji, Azerbejdžanu. Ne vjerujem ni da Srbi u BiH priželjkuju takve scenarije.
ovome će dati bosanski ćilim ukraden u prošlome ratu...
Ivancov je ekspresno smijenjen zbog ikone i sve blamaže oko toga. Kako će Dodo proći?
Bosnalu u Sarajevu su protiv suverenosti svoga dijela zajednice naroda gdje žive u većini. Oni su da kmeče i moljakaju Katolika Bidena, Katoličku Europu, svoje predke u Pakistanu....kakav cirkus
Jeba ivancova dodik i ukradena ikona.
Slika sve kaze koliko je pozeljan u BiH
Stigao je novi neprijatelj BiH
Izgleda da nije neki pjano. Sta li njemu fali? Vidjet cemo ubrzo.
Zašto on ne donese ikonu nego je opet vratiše u lopovske ruke ...???
Skim je takav je ,ništa novo
čovjek KRTICA
Govno za govno
SRJvsMosnje... jednog dana kad se iskrcaju rusi po bih, sa teskim naoruzanjem, i 50k vojnika svi ce ostati u cudu... pitace se muje sta ovo bi, dok budu cesali stomak Bujrum pogotovo kad u Ruskoj vojsci ce uskoro da bude 50% Muslimana ili Checena
@ehoo sine pozdravi familiju, a posebno majku, zna ona sta je u pitanju.
Ivancov vec otrovan. Ovaj je za jaci level pojacavaju i Rusi pritisak. Zakuhat ce se dobro