Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda nije bilo pozeljno ici u dzamiju, jer nisi mogao biti clan skj, a samim tim neko i nesto, u smislu rukovodeceg kadra, ili nesto slicno. Kao sto je onda bilo sa skj, mada to nigdje nije pisalo, tako je sad pozeljno da si redovan u dzamiji, mada nigdje ne pise...
Ima jos od Tite...malo je pri kraju, ko ukrao, ukrao...sad, sirotinje tolike nije bilo u moje vrijeme...gladi nije bilo, niti javnih kuhinja...
Konju, nemoj da lazes da je neko nekom branio da ide u dzamiju, mars u pm!!!
Narode nastavite i dalje glasati za nacinaliste.
cmv, ti si lud i mjesto ti je u ludnici,psihijatrijski problemi nastaju u ranom djetinjstvu kao posljedica traume koju dijete ne može pojmiti,pošto se u tebe radi o islamofobiji vjerojatno si kao mali prisustvovao i vidio sex mame i nekog komšije muslimana,pa ti je usjećanju ostao samo njegov osunećeni i iskolačene okice tvoje mame
U oravu si, samo da dodam - nije ono vila Emine Ganic, ono je vila familije Corovic koju je Eminin otac istjerao u toku rata pod prijetnjom smrcu, Da, \"platili\" su covjeku i natjerali ga da potpise da je svojevoljno :\"prodao\" kucu. Za nekih 5000 maraka... Ti i takvi vide skupa auta i mobitele i pune kafane jer ne gledaju dalje od svog nosa. Nece vidjeti ni kad ljudi budu hodali podirapani i jeli travu kao u \"Nadrealisitma\" onomad.
Ovo je laz. Nije tacno da narod toliko lose zivi, vidite koliko se vozi auta, svako ima mobitel, internet, kablovsku. Puno je bolje nego za vrijeme komunista kada su nam branili da idemo u dzamiju. To narod zna prepoznati i zna se za koga glasa. A ova narucena boljsevicka \"istrazivanja\" mozete okaciti macku o rep.
Glasajmo opet za iste !
Meni u Americi super! Zdravo!
ja mislim da to ukljucuje i neislamsku stoku. jedino ako ne mislis da u bih samo muslimani zive
muslimani i ponos, emocije, stid, hrabrost...................:))))))))))))))))))))))) stoka ste vi najobicnija islamska...i treba da pocrkate od gladi, neka vas alah nahrani, yebo vas on i vi njega!
SAD SU NAJBOLJA VREMENA: SAD TREBA KRASTI I OTIMATI (I TO BAS SADA DOK NEMA DRZAVE) :D (moram da se prepravim :D)
SAD SU NAJBOLJA VREMENA: SAD SE TREBA KRASTI I OTIMATI. I TO BAS SADA DOK NEMA DRZAVE :D
Mozda nam i treba ovako sve je to dio jedne politike na zalost mislim da ce siromasnih biti cak i vise. Nasla sam jedan interesantan tekst o nasem stanju na : http://ka5an.wordpress.com/2009/12/20/pravo-na-izbor/ Covjek lijepo govori o nasem pravu na izbor i o onome sto smo izabrali ja se slazem a pitanje je sta Vi o svemu mislite?!
U BIH nikada nije bilo vise gospode kao danas. dobro je boze udulji. Zalice se za ovim vremenom, ali to je narod.