Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Od ubistva policajaca kriminal sa migrantima i kradjom vozila je nestao. To sve pokazuje i dokazuje ko se bavi tim poslovima, nadju oni i pokojeg Bosnju kao statistu u tim ekipama, a ti obicno i pokupe kajmak na kraju. Toliko patrola na cesti, a kombiji sa migrantima dolazili svakodnevno, kao sto su maskirani banditi sa dugim cjevima u vec uktadenim vozilima isli u otimanje automobila po Sarajevu, a na svim srmaforima u Lukavici kamere.
To bi mi trebali vjerovati zvaničnom izvještaju nego svojim očima
2500? Jeste li normalni
Prvo sto ne vjerujem da je smanjen broj. A drugo, i da se smanjio, sigurno se nije smanjio zbog kompetentnosti nasih vlada i agencija, nego zato sto je zima i hladno vrijeme, normalno da je trend ulaska ilegalnih migranata manji.
Vi ljudi sami sebe lažete, ne znam zašto. Pa samo u Bihaću ih je na hrani preko 1.000 svaki dan, a gdje su ovi što putuju !?
@SuljagineFateMujoI Jarane čitaj ! Piše - na hrani. Znači da im se podijeli za jedan obrok preko 1000 porcija.