Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
У БиХ се евидентира и 2,700 новопридошлих арапчина, муџахедина, џихадиста, тако да није ни чудо што се бележи одговарајући раст злочина које је цивилизовани свет заборавио.
a na instagramima i fejsbucima svi imaju "hepi femili"
Nije nasilje samo batinanje, psihicko nasilje je mozda I gore ali se o tome gotovo nikako ne prica
i jos 2700 koji to ne prijave. Sta ce rec komsija ako prijavim nasilje?
Od tih 2700 nijedan musliman :))
Ma aj ne serte....mlatite se kolektivno ......(nego zayebana tornjakusa od 95 kila kad pocne da ljubomorise....)....
@turbodoppelvergaser gdeee si bre pedercicu mali....jesi ti onaj sto ti brat bio snajperista?.....pa ga roknula granata?....a ti zbriso u dojc sa baaaaabom?.i jos nisi naucio dojc?....ko god ti je brata ubio .....ruka mu se pozlatila....
Narod treba da se osvijesti i shvati da zlostavljanje nekog nije privatni već društveni problem. Također treba poraditi na edukaciji mladih djevojaka kako bi znale prepoznati potencijalno zlostavljački odnos. Ne mora zlostavljanje biti samo fizičko i seksualno, može biti psihičko i ekonomsko, a prepoznavanje znakova je prvi korak u prevenciji.
Nazalost broj onih koji ne smiju prijaviti je mnogo veci