Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su pare otisle? I gdje idu svake godine? Pojela ih maca, ujeo vuk magarca.. Treba isplatit te silne plate po 5.000 km pa na gore...
di su pare od registracija ?
Svake godine placam naknadu za put a po putu krateri ko na mjesecu.
Pare idu na plate zaposlenih u javnom sektoru jer njih ima toliko da ih ni MMF ni SB ne mogu više finansirati. Znači AKO ne radite u javnom sektoru (tj. ako nemate štele da se ubrzo zaposlite), fino knjigu u šake (umjesto ispijanja kafa i obilazaka kladionica) i učite njemački, engleski ili neke druge jezike i bježite odavde, jer ovo je zemlja u kojoj jedini koji mogu preživjeti su zaposleni u javnom sektoru.
Svako kupljeno auto je jedna manje otvorena privatna firma i dva zaposlena čovjeka.
bih je muzej svih auto-šrotova.
A magistralne ulice nikakvog napetka ne vide. Gdje idu pare za održavanje magistralnih puteva?
Da mi jeznati koliko je to love od registracije. I kuda idu te pare