Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Registrovali ih u Minhenu
Rođo i u Njemačkoj je auto luksuz vjeruj. Mnogo naših se i sada po autobusima voza što su godinama u Njemačkoj.
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku!
Od prilike 33.5 miliona KM manje u budžetu za guzonje..
Toliko je i izselilo radno sposobnih iz kvazi države...
"... kojim je omogućeno da se sva vozila kojima je istekla registracija nakon 16. marta 2020. godine mogu registrirati u roku od 90 dana nakon isteka registracije”, objašnjavaju u BIHAMK-u. Tacno ALI neprecizno. Jeste 90 dana, ali rok pocinje teci od momenta proglasenja prestanka pandemije na nivou BiH, a to jos nije uradjeno. Il su novinari tropa, il u BiHAMK-u pojma nemaju!
Ja bi tu samo reforme uveo.. A reforme se sastoje od sljedecuh tacaka.. Tacka 1. Ko god kaze drzavo daj za ovo, daj za ono, odma mu milicija na vrata i ubije nimet u njemu. Tacka 2. Ponavljaj tacku 1.
Nadje se neki pametan.. Kaze.. Drzavo daj mi djeciji doplatak.. Omdaaa, nema cekanja ni sudjenja.. Odma ga drvenim pendrekom.. Cvak medju oci
Dodje drugi, kaze drzava mu neda podsticaj.. Odmaaaa pljas, samarcina da se tri put okrene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je to namet.. Auto se trrba jednom registrovat.. I vozdra.. A osiguranje treba da bude.. Hoces - neces.. Slobodna volja
Treba, mislim treba svasta nesto.. Ali mi smo takva drzava, gdje vecina naroda bi da ne radi nista, ispija kafe.. Da ide u penziju sa 40 godina.. Da drqa qrc po vazdan.. A da mu drzava hrani njega i njegovu stenad
A evo, vidim.. Izmodali smo i da ove sto nemaju toleranciju na gluten.. Da im drzava hljeb uzima.. Mislim eeej.. Pa ovim tempom.. Svi cemo za par godina u kladionicu.. I cekat da nam drzava dadne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali a posebice im je bilo najteže tokom zime kada se nisu imali čime grijati.
Elena je kao Dodikova zena ili?
Dolje Elena! Juris na Banjaluku i Laktase!!
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja... Od tri prevozna sredstva u porodici, ove godine registrujemo samo jedno. :(
Elena se nikada nije istaknula kao feministica koja je pomagala ženama. Upravo suprotno, ona im je uskraćivala prava.(Zvuci poznato??? )
Pa nisu Golfovi vječni!!!
ELENA CAUSESKU Iste godine kada je posjetila japanskog cara(Bolnica Zagreb?!?) primila je počasni doktorat iako se ta njezina diploma dan danas ne priznaje jer se smatra da je na nepošten način došla do njega s obzirom da nije zavrsila i studirala je 12 godina.(ZVUCI POZNATO??) Koliko ono godina i kada je dobila diplomu ????
Super
Prodao sam Muji Golf 2 sa predjenih 800.000 km, Mujo kaže pa to je još nov auto!
Eto, sad možeš kupit Stojadina i da ti ostane za slame.
Ležao sam u krevetu, a na vrata mi došao gol veliki jaki muškarac sa maskom! Debela velika khara je gledala u mene! Nisam ga ništa pitao, samo sam se naguzio i čekao taj debeli glavičak da mi prodre u čmar! Razarao me, nisam znao kako se zovem kad je svršio u mene!