Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su mi omrzli kad vidim djecu gladnu u Jemenu kost i koža
Vodeći svjetski rasadnik terorizma!
@mostarskirambo1993...samo se Gospodar vasione slavi. ovdje piše da se nac. praznik obilježio. politika kao pojam je nemoralna i licemjerna. obilježavati praznik države koja ima marionetskog munafika i zločinca za vođu je dokaz . oni su sramota muslimanskog svijeta, ubijajući svoju braću
Fak y.... Idite Izraelu popustite Jemen
Sad cemo u Arabiju na arbeit ili nisu tako otvoreni za nas? Ipak svi idu da zaradjuju pare gdje jedu prasice i mole se Isusu.
U KSA neke stvari kojih kod nas ima u izobilju kostaju nevjerovatno nisam jos cuo da potom pitanju ima bilo kakve saradnje a sta ce to nama ko bi se navikao na prosperitet
Pa cudnije mi je zasto u BiH slaviti?To je Baketova politika.A njih zaboli za BiH.
Još su čvršći odnosi naših hanuma pa i klinki sa arapima! Horor je ovo sta se desava sa jednim genetski evropskim narodom!!!
Donirali 10,000 eura onoj skoli. Toliko Bakir stuka na odojak i vinčinu za večeru s cienjenim gostima.
Donirali 10,000 eura onoj skoli. Toliko Bakir stuma na odojak i vinčinu
Zar mi Bošnjaci ne bi trebali biti na strani Turske i Muslimanskog bratstva?
Pare=moc
Ko su nam oni da sa njima moramo biti dobri? Kakve mi veze imamo sa Arapima?
NEKA JE SA SRECOM, I HVALA VAM ZA SVE STO STE ZA VRIJEME RATA I POSLJE URADILI ZA NAŠU DOMOVINU!!! ŽIVJELA SAUDIJSKA ARABIJA, ŽIVIO KRALJ SELMAN!!!
haj neka se oblljezi,,,mogu svi pa i oni..al nekoga velikoga haira nismo vidjeli od njih..
dje onaj emoji sto se smije sa suzama ??
@BIH ISTINA ... 😂😂😂😂