Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAM RASELJENA OSOBA I U MOJOJ KUCI ZIVI SRBIN IZ HRVATSKE, KOJEGA STE RASELILI PA TU NASELILI A MENE RASELILI I OTJERALI, MOJU ZEMLJU JEDAN KROZ JEDAN STE POKLONILI MILOSEVIC SLOBODANU ZATO STO SAM JA MUSLIMAN!
2 političke partije se dogovoriše da između sebe podijele fotelje u ime jednog naroda jer ostale partije tog naroda u toj državi kako reče jedan od predsjednika nemaju izborni legitimitet tog naroda.kako bi ovladali drugim narodom dogovore se da izaberu u njihovo ime partiju koja nema izborni legitimitet tog naroda pa da to dodatno ojačaju i partiju koja je kupovala glasove i koja je poznata po utajama kroz biznis.pored toga dodatno učvrstiše svoju nadmoć birajući kadrove tih drugih visokoobrazovane SSS III stupnja mesare, konobare, ostaje natječaj za bravara, maksimalno IV stupnja.molim one koji znaju da mi što prije pomognu da sam sebi dam odgovor kao i svima onima kojima ovo stanje nije jasno o kojoj se državi u ovom slučaju radi , o kojem je narodu ovdje riječ i u kojem se stoljeću ovo događalo.da vam pomognem čujem da je dopremijer te države po struci mesar SSS III stupanj neki kažu da ima prve 2 godine srednje iz bajkina podruma
-Za ove sto sjede za ovim stolom ,za njih zivi Pravda oni upraznjavaju to, Kako (ne)crknu ,ni Bog nece pravo!
Realno govoreci u BiH nece nikada zavladati vladavina prava u smislu Rimskog prava ili prava moderne demokratije.Relativna vecina BiH populacije su Bosnjaci/poturice koji imaju veliki udio u kreiranju BiH politike i promjeni demokratskih prava.Demokratsko pravo,pravo govora, sloboda misljenja se uce u drustvenoj celiji porodici i u baznim skolama. Obzirom da se u Muslimanskoj populaciji BiH tj. u osnovnoj celiji njihovog drustva /porodici sve bazira na Serijatskom pravu dalje u mejtefima pa sve do univerziteta sve bazira [u biti ,a ne povrsno ], kako ce se moci na tu populaciju primijeniti osvovno ljudsko pravo Zapadne demokratije kada ga u biti ta populacija ne prihvata ,jer se ono sukobljava sa Serijatom koji je alfa i omega organizacije i pravnih normi te Bosnjacke populacije.Zato treba svako svojim putem.
eeee pa sada kada imamo pravog ratnog generala za predsjednika ne preostaje nam nista drugo nego potavaniti Dodinu genocidnu tvorevinu jer se on toliko potrudio da od federacije napravi haos i najgore bezakonje... Nista drugo nego \"Ćano sjekiru...\" i ozezi po Dodinom balvaniziranom entitetu gdje 90% naroda ne odobrava Dodin recept prezivljavanja i dok god se taj entitet ne rasturi nema mira ni u Bosni ni na Balkanu ni u Evropi...
Masala ice ovo ic,samo jos da postave Ganica za predsjednika RS a Bakira za predsjednika Herceg-Bosne i sve u dure.Nas Haris ce to sve nadgledati da bude u redu!
izgleda ovdje lud zbunjenog handri
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Kad će više uspostaviti mir pa da idu odavde?
Izdadoše vas braća krščani iz Europe za par barela Arapske nafte.Haaaahaaahhhh.
Tko je formirao ovu neformalnu gripu i tko je dao njima bilo kakvo pravo da odlucuje? Pitajte se stoko zasto vam je ovako kako vam je.
Prodaše vas bra
\"a po zadnjim anketama svi mladi zele napustiti rs\" Dok mladi u Federaciji imaju najviša primanja na svijetu i prosto ne znaju šta će s parama i luksuznim životom. E, tugo moja, počinjem da vjerujem da se vi zaista glupi i ludi, nemoguće je OVOLIKO se praviti glup ili lud.
Od ukupno 16 komentatora dosad, prebrojah 12 zuba. A svi se razumiju u politiku koliko moj deda u poljoprivredu. Ljudi, idite na njive, nece biti hljeba ujutru za narod u gradovima. Selo gradi grad, cast postenima! Smrt fasizmu - sloboda narodu i radnickoj klasi!
Jao kako licemjerno! Kažu nije zavladala vladavina prava a najviše PIC i visoki predstavnik degradiraju pravne institucije. Vrhunac bezobrazluka je što su na kraju pohvalili CIK a oni su poništili njihove odluke. Ma fuj, po.se.rem se ja na ovu protektorat banana državu!
Zeleni Zub je jedna konjina popaljena. Mr\'š hajvanu u šumu.
Oruzje ne unistavati.......treba ce nam ono kad tad kraj ovih vampira genocidno fasisti-ckih i separatista u pokusaju !!!!!! SIKTER