Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostaje tumača,al brate ovdje najviše nedostaje psihijatara jer je čitava BIH postala psihijatrijski slućaj.Okrenite se oko sebe vidjet cete samo depresivna lica.STRANAČKI SEKTAŠI NA VLASTI SU UBILI SVAKU VOLJU ZA ŽIVOTOM SVIM GRAĐANIMA BIH.
Al zato ima dovoljno torovski ovaca, neradnika, uhljeba, fašista, nacionalista itd
nisu ovdje problem gluhi vec glupi, ovi sto glasaju
i to je tacno
@Prvacic e vidis, to ti je retorika ovih vladajucih. Glasajte da bi vam bilo bolje. Za koja da glasaju kada sistem ne valja? Ko god da dodje umjesto SDA, HDZ I SNSD-a, radice I ponasace se isto kao I ovi koji su sada na vlasti jer im sistem to dozvoljava. Dok se ne promijeni sistem koji dozvoljava vladajucim strankama da budu iznad drzave, mene necete vidjeti da glasam na izborima.
sta reci, koju poruku poslati?
Nije posao buducnosti.Valjda to tako vide
👏👏👏🚱🚱🚱🚱👷🏻🍼☕️🍻🏡🚣🏃🏿🚴🏿👨‍👨‍👦‍👦
dobro citam s usana a u tumacenju govornog u znakovni jezik koristim previse skracenica i ne volim tu vrstu posla cinjenica je da su gn povuceni u sebe zbog stigmatizacije okoline jos uvijek se misli da je to.prelazno pozdrav mojim desovcima
I kad bi bilo mi bi se sporili da znakovi moraju biti na tri jezika 😂😂😂😂
U ovoj državi nema ništa što se tiče socijalnog života,pomoći slabašnim i nemoćnim,starcima ovdje postoji priča o usranom Čoviću,Dodiku i Bakiru a sve ostalo može da padne u vodu. Ova država je nastala na stotinama hiljada ubijenih a spala je na ubiranje poreza,medjunacionalnu svađu i življenje guzonja na račun države. Zar nema niko pametan da bagru makne odande gdje su se zašarafili već 20 i kusur godina
Imam gluhonijeme strica i strinu koje ne viđam često. Abecedu znam ali nešto više od toga baš i ne tako da mi predstavlja problem komunikacija s njima. Oni gledaju u usta i shvaćaju što govorim, ali kad krenu mlatit rukama a ja ne razumijem, dođe mi da propadnem u zemlju.
u BiH ima samo poganih SDA balija uz orkestar IZe
vise nista pametno
Recite narodu ko nauci ovaj jezik moze u Njemackoj raditi i svi ce ga znati u kratkom roku.
Nema nicega! Samo postoje politicari i vjerski sluzbenici, ostalo pisi propalo.
A cega to u Bosni osim politicara ima dovoljno ? I zraka je sve manje. Tuzno