Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vjest me ne interesuje jer: ne spadam u onih 12 "velicanstvenih" porodica i ne jedem zlatnom kasikom, jedva sta i na stapic nabodem!
Daleko je sunce....
Onaj ko ide turisticki na Novi Zeland to mu je sitnica!
Ko bude išao na N.Zeland,neka ponese poruku Peter-u O'Leary-u ,da mu kaže da mu yebemo mamu i gospođu,što nas je sjeb'o na Mundijalu.
i ne treba nam ambasada za novi zeland jer NEMA SANSE da bosanac dobije njihovu vizu (naravno mislim na one koji posjeduju bh pasos. onima sa hrvatskim je mnogo lakse jer mislimda tamo cak imaju i regiju koja se zove croatia) za australiju je nekih 5% lakse al opet zavisi ko ce uzeti tvoje papire u ambasadi (znam da je u ambasadi za bosance zaduzen jedan mađar, bugarka, ukrainka i hrvatica. madjar najvise pusta a mami mog prijatelja koji je dole vizu je odobri nakon sto je ona zaplakala zbog odbijenice)
Uskoro ce biti potrebna viza za Hadzice,kako je krenulo :3
gdje je novi zeland
da nisi sponzorusa znala bi
hehehe hajd valjda cu saznati
PRIKAŽI ODGOVORE (6)