Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zemlja je osudena na propast
Sve se vise smanjuje nezaposlenost.. Hvala njemackoj i ostalim zemljama u okruzenju..
To je ogromna cifra jer u Srbiji na trenutnih 7 miliona građana 470.000 čeka posao. U Srbiji su plate svih političara i službenika duplo manje nego u BiH i zato je suvišno pričati o prosečnim zaradama. Bila je Bosna jeftina ali unazad koju godinu sve je jeftinije u Srbiji osim goriva. Živim u Loznici i znam kako stoje stvari. Mada Ove balkanske zemlje će vremenom opustiti jer svi odoše preko i neznam kome otvaraju ove sve fabrike.
Kako sad ovo,kakve si nam informacije plasirali,i moje dijete od 6 godina bi bilo zaposleno.
25 posto od nezaposlenih I nece da radi.
Ja nisam ni na birou, radujem se mailu iz njemacke Ambasade Sarajevo. Abd.
U clanku se kaze da je u maju 2019 bilo 406 hilj. nezaposlenih. To je veliki broj ali godinu ranije ta brojka je bila 450 a 2016 518... a prije desetak godina 700 hiljada. U BiH se otvaraju nova radna mjesta zapravo i to kontinuirano, clanak je pisan vrlo tendeciozno.
@ivo.kuroishijin U potpunosti se slazem s tobom i svake godine je bolje a ovim negativcima nije lako to gledati
dok je merhametli matere .. i nanine pemzije.. bice posla za biro.. idu evidencije ko halva
pa neki dan ste pisali kako nam cvjetaju ruze i sve manje ljudi se vodi kao nezaposleno o.O
Bravo Bosna i Hercegovina =-(