Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pismenih ni po' miliona. Tuga.
Koristi dva milliona ako su tri puta izbrojali jedne te iste korisnike
ooo vozdra lektori, otkuda vi ovako rano? ve ste ocekivani tamo oko ponoci kad se kafane pozatvaraju
jesu uracunali i mene sto sam se nakacio na komsijin ruter
to 5% je poraslo radi globalnet-a bivšeg, jer tad nisi imao interneta kod njih većinom :D
Ima se za pojesti, ima se za popiti, hvala Bogu nadje se ponekad i ponesto za zapalit, imamo internet, ne znam zasto se iko buni danas u Bosni da nam je lose. Pa nama je predobro, jer da nije davno bi bile neke demonstracije, VOLIM TE BOSNO!!!
Математички нетачна информација.
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
Феђа Штукан је за тебе ИНТЕЛИГЕНЦИЈА
dzafer kaze da na zapadu svaki clan ima svoj internet u kuci----cuj sad moja stara cata sa nekim tamo ili moj stari chata sa nekom od 15 godina -treba internet unistiti
da nema ovog interneta ja bi se ubio -ja nemogu ni jesti ako nisam na internetu cak sam na internetu svaki put gad ga bacam ima dobrih filmova---
Dial-up neće nikada izumrijeti. Na primjer u SAD-u, zemlji u kojoj je rođen internet, i dan danas veliki broj ljudi u ruralnim saveznim državama koristi isključivo dial-up. Tako je i kod nas. U ruralnim predjelima se ne isplati instalirati skupu infrastrukturu poput optike, a većina tih mjesta ima razvezenu staru telefonsku mrežu i zbog toga bez ikakvih problema može da se sprovede dial-up.
kraftwerk, s obzirom da imam prijatelje i rodbinu koji žive u Midwest regionu SAD-a i koriste dial-up, siguran sam da nije i neće izumrijeti. Satelitski internet je skuplji i nije baš pouzdan, a za wireless opet treba dotjerati infrastrukturi do access pointa, a ni pokrivenost nije baš velika. Također, neka te ne iznenađuje da SAD danas zaostaju za Japanom i Europom po brzini interneta. Preporučujem da proguglaš State of the Internet. Iznenadit ćeš se da određene zemlje "prvog svijeta" - poput SAD i Australije - i dan danas u nekim svojim predjelima ne pružaju flat rate internet.
U nekim zabitima Nevade znam da je tesko dobiti wireless. Uglavnom je satelitski internet i posebno se placa. Uz glavne puteve se odrzava cell phone ali i to se nekada gubi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako je internet bio lijepo mijesto dok nije usao u dom svake kuce u svakom selu....
da..."mijesto"...
Jest, ali većina koristi na poslu - gdje nipošto ne bi smjeli uključiti internet.
cuj to, a sta cemo s onima kojima posao zavisi od interneta... nije internet samo facebook i klix...
internet korak po korak ide ka unistenju drustva, sve smo manje fizicki aktivni a sve vise vremena provodimo z racunare..nesvjesno gubimo vid a isto tako i dragocjeno vrijeme koje bih inace mogli provoditi baveci se nekim sportom ili setnjama priroom...
BHtelecom likes this.
ne jebe niko bh telekom. svi su bolji od njih.
i nek kaze neko da nismo razvijeni...ha ja...
Paa jesmo ko Bijafra
U Bosni i Hercegovini ima 2.113.100 korisnika interneta sa kojom sigurnoscu znate i na koji nacin se to saznali????
javio dopisnik agencije anadolija iz burse
Vjerojatno po broju dodijeljenih javnih IP adresa na nivou zemlje. Nije baš najpreciznija metoda, ali može se uzeti uzeti kao približna brojka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)