Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove što djecu zloupotrebljavaju iz bilo kojeg razloga treba javno smicati pucnjem u glavu. Majku li im onu divljačku što ih je isprdila - našlo zloupotrebljavati djecu, nejaku i nesposobnu da se brane radi lične koristi. Znači odmah - po bilo kom osnovu - krao, otimao, navodio na prosjačenje ili druge radnje, a ne daj Bože seksualno iskorištavao. Ovo je rijetka stvar koja me izbaci iz cipela i prema kojom nemam tolerancije.
Dok policajac se baca na auto, da uzme 6 mjeseci pune plate i osiguranje, dotle dodje na vrata zrtava, vidi ko je 'u prici' zna li covjeka koji terooorisee zenu i djecu, prepravi zapisnik, ceka naredjenje od sefa stanice, koji ceka naredjenje od svog sefa...tako da nista ne dodje do tuzilastva, ili ako dodje sturo, nakradno napisano...taman da bude lako tuziteljstvu da zatvori slucaj! Nasilnici su medju nama!Mi ih branimo! :(