Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nesto mnogo i ne zalim sto do danas nije nadjeden komadant odbrane vukovara i njegov stab.taj vukovar su branile okorole ustase i hosovci.progutao ih dunav a pojele ribe iz crnog mora
pa to je lako izvedite Srbina na bambuću i odaće lokacije..
To je jedan grad, a mnogi znaju gdje su al šute.
znaju itekako
Pa u Bosni jos nisu identifikovali ni kosti zrtava komunisticko- srpskog zlocina a kamoli ove iz ovog zadnjeg rata.Sta je sa masovnim grobnicama otkrivenim u kasarnama JNA?
zapita li se iko imaju li ti ljudi neko pravo na dostojanstvo ili i dalje vaze komunisticki zakoni staljinistickog tipa da se klasni neprijatelj treba streljat ?
moj zakljucak je da ovdje ne zivi nikakav dobar narod,niti "narodi" vec najobicnije ubice ,pljackasi i kokosari koji zasluzuju da nestanu jednom za uvjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)