Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram da ih bude, olos. uzeti toliki novac od ljudi koji bjeze iz rata.
Nesuradnja agenata.
Kud mi ne naupade ovo krijumcarenje , mogao sam pare ubiti. :P
U BiH ima i dolaze Arapi milijarderi. Niko od njih nije dao izbjeglicama ni za ,,kifle,,. I oni su ,, kao muslimani,,???
@Papagajj Sad ce se Bosnje za Ramaza raspuhati besplatnim iftarima za izbjeglice... u pravi vakat su stigli da Bosnjo sevapa ubere...
Dolaze da poprche ove nase qrave
Otjerace njih Bosanska zima odavde... nisu se oni nikad probudili na -20...
Pozvati i BAkira na razgovor radi arapskih naselja po BIH, odakle mu pare i odkud arapi po sarajevskim džamijama koje je on izgradio ?? Nek ih vodi u svoja naselja i zabrani pristup graničnoj policiji !
Bezveze hapsite ljude, pustite ih da zarade neku dindžu, svejedno će Arapi završiti kod g-đe Merkel!
Ponovo.