Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
26% testiranih je pozitivno. Svaki 4. stanovnik bih je pozitivan na koronu. Smrtnost na milion stanovnika je druga u Evropi. Vakcina nema.. sta dalje reci
svi brojevi su izmišljeni očito
da nam nece biti puno 711? nesto ne stima u brojkama
otkako je pocelo vise nas je bilo zarazeno nego sto nas uopste ima 'bolest ne bira haha'
Klix pisite puno ime drzave a ne neku skracenicu BiH. Pisete puni naziv cetnickog entiteta, a naziv drugog entiteta i ime drzave pisete skracenicama.
To su vam donijeli ovi skijaši i turisti ,i jeste se narod ushodo ,to pune bašče to puni tržni centri daBog sačuvaj ,u evropi sve zaključano a u pripizdini BiH sve radi ko u normalna vremena
Svaki četvrti testirani.
Toliko drugih bolesti a ovi samo broje ovo. Niko ziv gripu više nema. De sjašte sa ovim vijestima više. Ne možete nista promijenit makar narod ostavte na miru
A evo,svadba drma nedaleko od moje kuce.Ubiše Juzni Vjetrovi i Sinanovi.
ovo postaje ozbiljno, a mi se samo zezamo. Kada na naplatu dodje nasa bahatost, kada kriza udari, na ovu koju imam vec 30god onda cemo kukat i zapomagat.
Izgleda oni su planirali nas opet zatvorit.... Prodajite stanove, bjezite na selo
Dobra blonda ko dobar dan fffiijju, zvizhdim.
Pa kako ?????
@ PJMesnicaKrtnina ....... ZAO mi je (al’ malo sutra) dobro si se zajebunio. Tvoje zelje su jedno realnost je drugo. Quo vadis Aida ostaje gdje je i bila a Dare ni na mapi tako da, malo pogledaj realnost, (oficijelnu stranicu) i obrazuj se, a ne SF (losu propagandu)...link, https://www.oscars.org/oscars/93rd-oscars-shortlists. Jeaaaa !!!!
Opet vi Bjelasnica,Jahorina...
Pričam neki dan sa jednim biznismenom..kaže imam pet šest miliona maski na lageru..u reko al si omašio sa ovim ulaganjem pravo, kaže on meni ide treći val ništa se ti ne sikiraj..i evo ga bogami se izgleda ka tome teži..doista sam zagovornik poštovanja i struke i stručnjaka, no ovo je više postalo prozirno skroz..milioni i milijarde se ovdje svakodnevno obrću na konto "pandemije"..
Vece milijarde se obrcu u hotelima, avioletovima i sportskim i zabavnim dogadjanjima, a koje su sve redom ugasene. Taj tvoj biznismen samo koristi priliku sto je ljudski i normalno.
Vlast koja sahranjuje svoje gradjane.Glasajte opet za vase unistitelje.
Kad se narod malo pobuni, pošpricaju nas malo iz zraka i odmah više bolesnih. A gradove je najlakše trovati jer su ljudi koncentrisani na maloj površini.
Tebi je sve male površine