Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad vise ljudi po crkvama i dzamijama a nikad vise kjafira i kokuza ko danas...
Vise rada manje smrada na usta, pa ce svima biti bolje, pomozi sam sebi radom pa ce ti i Bog pomoci, a moliti se i klanjat a nakon toga pokrast sirotinju, ce On gore sigurno najzesce kazniti
Nikad se bolje nije živjelo. Oslobodili smo se okova komunizma i Josipa Broza. Svaka kuća ima dvoja kola i ne ide se po farmerke 300 km, niti se čeka u redu za 100 grama kafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Besmislenost molitve: Predpostavimo da postoji Bog koji nam je unaprijed odredio sudbinu. Sad, mi Mu se molimo za neki događaji. Jedine dvije mogućnosti su ili će se događaj za koji se molimo desiti ili neće. Ako se ne desi, onda jednostavno to nije bilo dio Božijeg plana a ako jeste onda jeste bilo dio unaprijed određenog plana pa smo mi prividno ubjeđeni da je naša molitva uslišana. U svakom slučaju faktor molitve u tome da li će se nešto desiti ili ne je 0.
Nisu sve žrtve... Pogunuli među agresorima nisu žrtve!
nikakve fajde od te udrobljene čušpajz molitve
ih, da nije para iz USAID-a sumnjam da bi se sretali...
Gospodina Nasera Orića za predsjednika međureligijskih odnosa 👍😉
Kome naumpadaju ovakvi majmunluci.Svak sebi.Sikter!
A da se malo pomolite za ove žive što preživljavaju zbog ove bagre na vlasti! Od rata i žrtava u ovoj zemlji profitirale njihove ubice, zločince. Stalno neka sranja o pomirenju! Živi narod skupa, ali ne može od lopova na vlasti da sastavi kraj s krajem!
profitirali zločinci od žrtava rata
Smjeskaju se ono baš ku.........
šarlatansko vijece
Branitelji imaju žrtve, a agresori imaju samo gubitke.
Zbog ovih religija je i bio rat, sad bi oni da mole svoje nebeske carobnjake za nesto.
Trideset godina nakon i dalje ljude manipulišu oni koji su ih odveli u rat. FUJ!
Molitvom izgraditi ekonomiju!