Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se neko zapitao kome služe ovoliki broj banaka u maloj zemlji kao što je BiH ,gdje ništa ne radi i što radi u propadanju i još banke udarile kamate veće nego bilo gdje u Evropi.Pitanje je samo za koga?
Imal u pdf-u da vidimo?
Imal u pdf-u da vidimo?
Pa zar jedna blokada glavnog računa ne podrazumijeva automatsku blokadu svih računa firme? Kako firma može imati blokirano račun u npr. RAIFFEISEN BANCI A NEMA NA UNICREDIT BANCI? Možete li ovo provjeriti Klix? Valjda bi trebalo da blokada glavnog računa podrazumijeva blokadu svih računa?
@neverkombelizen Zato sto je vrlo jednostavno dati naziv i osnovati firmu (npr neko od usposlenika, koji odjednom postanu nekome nadredjeni) i tako cin blokiranja nekog racuna nekoj firmi uciniti besmislenim ...
Motaj kablove gasi mjesalicu. Lakse bi izaso na kraj s pravim reketasima nego stranackim. Jebes sve ovo