Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je umrlo od nus pojava vakcina.
lazu,ima vise
A sta je nus pojava? Eh moja vesela pismenosti…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad vidim koje ste pameti, tačno mi nebi žao bilo da ovaj Omikron proleti kroz Bosnu, pa da ostane možda 20% normalnog i razumnog stanovništva koje će sutra da izgradi jedno normalno društvo i jednu normalnu državu. Glupom čovjeku jednostavno ne možeš objasniti da je glup.
dobro je, ne skače broj!
dobro je, ne skače broj!
Sto puta ponovljena laž postaje istina u uhu slušatelja.
prolazi
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
A 800 se oporavilo?
Kad ce peta doza vakcine pitam za komsijinu strinu
pametnija je komšijina strina od svih vas zajedno!
Jest mi drago što sam vakcinisan, jer znam da ću biti zaštićen od težeg oblika ovog strašnog omikrona. Možda i potpuno. Sad kad krene talas, biće opet kmečanja i vapaja da se vakcine nabave, ali eto, ko nema u glavi, neće imati ni u imunom sistemu. Ja sebe i svoje zaštitio. Omikron nadire.
Ta vakcina ti je zastita ko puknut kondom druze, sve najbolje...