Epidemiološki izvještaj
30
U BiH 816 novozaraženih, preminule 52 osobe
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kući smo svi zaraženi, isto prošli vakcinisani i nevakcinisani. Ko se prvi zarazio - dvoje vakcinisanih i prenijeli nevakcinisanim. Toliko o vakcinama.
I dalje oni objavljuju kao neke podatke... Sto kaze kum, puno teže i ozbiljnike sam mahmurluke imo od ovog omikrona
Imal ijedan vakcinisan da 'najednom' nije dobio omikron... Cudna ova 2. i 3. doza, pravo popravlja situaciju al u kontra smjeru 🙂
Zasto se ne objavljuju podaci od cega zaista ljudi umiru? Iz prostog razloga, jer se ne zna. Svima se pripisuju kovid, neovisno sta je stvarni uzrok. Ne bih se iznenadio da i oni koji na zalost preminu od posljedica vakcinacije budu svrstani u ovu statistiku.
Takozvani visak smrtnosti, odnosno smrtnost iznad visegodisnjeg prosjeka odgovara brojkama umrlih od korone.
Bez zvanicne obdukcije sve sto objave je laž
Smanjuje se broj,… cini mi se da ovo mora ici kao prva vijest na klixu a ne ovako stidljivooo
Zao im sto se smanjuje pa ne znaju sta ce
kralju, ne smanjuje se broj, vikendom je uvjek ispod 1000 zarazenih