Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to mudro radi, finansiraju svoju borbu, a usput droga dobro koristi kao biološko oružje u borbi protiv američke i evropske gamadi...
u stvari je obratno,prodaju drogu da bi finansirali borbu.a ja nikad nisam bio istocnije od grada nisa u srbiji.
heroin je obicno imao cistocu od 5%,a mexovi su poceli izvoziti puno cisci(50-80%) u ameriku,vec se kamara narkomana preselila na ahiret ne znajuci za promjenu.nadju ih mrtve s iglom u veni,toliko je jak i brzo djeluje.i jeftin($10/vrecica).racunaju da je prosle godine riknulo oko 2.000 dzankija.
to biste bili vi. talibani sprovode svoj teror da bi lakse mogli izvoziti heroin.
strijeljati svakog prodavaca droge kojeg ulove
ja prvo drogiram djecu, poslije mi je lakse.
@ istina: skank se ne uzima na iglu @ Muste: pravi si sektaš! :))
Uuuuh,puno li je...bice frke...
ENIS LITRIC IMA PROFIL NA FB DILA DROGU MOLIM DA GA PRIJAVITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O CEMU JE OVDIJE RIJEC. LJUDI HASTA, TREBA DA DOBIJU BOCU. PA STA?
Muuuudri novinari....ne kaze se INJEKCIONIH,nego INTRAVENOZNIH ;) Ko vama dade da vodite portale Bog mu se smilovao...sebi ga uzeo ;)
hahah MAJSTORE !!!!!!!!
de bar objavite imena i prezimena, i broj mobitela ako je moguce
7500 potencijalnih vehabija
potpisujem. stvarno sramota. oni su to sami odabrali. njima je bitniji njihov merak i uzivancija nego sve drugo. sada mi moramo da placamo sto se on merako...