Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko god zvucala nelogicno, sljedeca recenica je istinita: sreca da u zemlji postoje srbi i hrvati, koji koliko toliko prave balans u odnosu snaga. da njih nema, u bosni bi bila privatna dzamahirija u reziji SDA i IZ.
prvo zabraniti sva mjesta okupljanja koja sire opasnu ideologiju...u korjenu sasjeci
Šnjoke teroristi... Sve se vraća i sve se plaća.. Mi ne moramo lagati i vršiti propagandu kao vi i CNN... Samo istina i evo već vidimo...Henke, Makron a i drugi će uskoro reći..
Protiv radikalizma i nekako, ali ne kažu šta i kako rade protiv ekstremizma.
Danas je bitno da curice od 14 god nose hidzab a uz to imaju momke, babo ponosniji ako sin zna Kur‘an napamet nego da je zavrsio skolu i napustio Bosnu za bolju buducnost, koje ovdje nema cim je sve zatrovano religijom i lopovlukom!!
auuuuu.... hahaha.... najebali ste ga, turci.
Religija je opijum za narod. Što više to gore
Ma hajte molim vas...jeste li bili napali Marcona i Kolindu kad su pričali u ekstremizmu u BiH. Kako sad "pretpostavlja se da je mnogo veći broj onih koji utječu na širenje ekstremizma i radikalizma, kako u zatvorima tako i u zajednici nakon puštanja iza rešetaka". Mi možemo reći da naše govno smrdi, ali drugi ne mogu
Za sprečavanje radikalizma treba krenuti od Dodika. Sve ostalo je sitna boranija...
Nisam baš bio precizan sa ovim komentarom pa me sigurno mnogi nisu ni shvatili onako kako sam mislio. A htio sam reći da je Dodik najveći izvor i poticatelj radikalizma, i da se prije svih treba njime pozabaviti...
@radlovac. BiH je imala BDP-e u 2018. god. od 30 milijardi KM. Nadam se da si toliko pametan da sam mozes izacunati koliko je 2% od 30 milijardi KM i da li taj novac vrijedi dati da u BiH bude mir i prosperitet, kao i u 29 drzava koji su sada clanovi NATO-a.
danas zasjedaju nato članice.
Divno,prima povratnike iz ISILA🙉
Ma jok to kolinda sere nema sanse da u bih ima terorista
@radlovac. Samo USA i jos 5 zemalja drzava clanica NATO-a trosi godisnje 2% BDP-a za troskove odbrane. Vecina zemalja izdvaja oko 1,5%. Najmanje oko 1,3% izdvaja Luksemburg, koji je ima najveci godisnji BDP-e po glavi stanovnika. Oko 1,5% trose Njemacka i Norveska, i pored toga sto je norvezanin Jens Stoltenberg generalni sekretar NATA-a vec 6 godina. Svima je poznato zasto USA izdvaja 2% svog BDP-a za troskove odbrane.
bakir i slicni njemu terrorisu narod 30 godina i niko nista?