Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako strašna struktura nezaposlenih - 111 000 NEKVALIFIKOVANIH RADNIKA!? To su dakle ljudi bez ikakvih kvalifikacija, nivo osnovna škola i niže...
97000 u RS i 309000 u FBIH, vjerovatno je sličan omjer i u broju zaposlenih, tako da je to sve u 5 deka.
Znaci u Njemacku idu oni koji su naucili raditi a neradnici ostase(cast onima koji ne mogu do posla).
Politicari su bijeda najveca u Bosni kreteni obični.
U kulturi prazno prijavljujte se
Kad sam zavrsio srednju medicinsku odmah su me sa biroa zvali nakon sto sam staz odradio. Radio kao rob u Vojnoj za 350KM i to turnuse. Kad je istekao ugovor doveli su nove i sve tako u krug. Kad sam fakultet zavrsio nikad vise poziva nisam dobio sa biroa od 2017.
Slabe ti reference, nego kakav si sa lijepljenjem plakata, imas li clansku partije? Nikad lakse do posla, a ti nas'o po birou se prijavljivat'.
@ZulQarneyn tebe su zvali bar jednom 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci i pored tolikih odlazaka u Njemacku, toliko se radnici odjavljuju po firmama, da opet raste broj nezaposlenih.