Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prehlađuje se raja, hladno je.
Zasto klix nije objavio ovo a tri puta sam im slao link da pregledaju. https://www.youtube.com/watch?v=4OHmMKrVbNk&ab_channel=OracleFilms
Pa zaboga, kako ste krenuli biće više mrtvih nego zaraženih. Šta vam je više?
Izvjestaji o kovid preminulim trebaju biti jednom u mjesecu, na -prozoru -izvjestaj, bez naslova, pa ko zeli neka cita. Svakodnevnim izvjestavanjem o umrlim ( a mnogi nisu umrli od kovida ) se razara psiha osjetljive populacije sto im direktno obara imunitet. Doduse, ne mozemo kriviti novinarske kuce. Agendasi su naredili te stvari.
Koliko je nevakcinisanih i koliko vakcinisanih u ovom broju umrlih ?
kako da ne ...mrš!
Molim Klix da ne izvjestava o bilo kakvim informacijama vezanim za koronu. Mi kao jedan od najpametnijih naroda kojeg predvodi intelektualac Mirnes Ajanovic smo shvatili da je sve obicna ubleha. Molim da nas ne trujete vise kako lazima tako i vakcinama!
Ko je odgovoran za visoku smrtnost?
Sta ima veze. Ozdravice, nije šuga ni tuberkuloza.
Srecom pa se nismo vakcinisali 70-80 posto pa bi nam bilo ko u drugim zemljama visoke brojke. Jer se pokazalo da upravo vakcinisani proizvode sami taj virus i prenose ga na sve ostale. Bolnice su pune vakcinisanih. Sto na covid odjelu sto na srcanom.
Kolko to u nas ima stanovnika. 28 miliona ? 2 godine stalno nam izlazene zarazeni.
Pa ti zbroji. Očigledno ti osnovne matematičke operacije baš ne idu, pa si uzmi kalkulator.