Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo javno vakcinisanje zvaničnika! Ne zato što ne vjerujemo u ispravnost vakcina, već da vidimo da li se neko od nasih dragih funkcionera već vakcinisao :)
zar sumnjas u to :D
Ja sam sinoć konu vakcinisao Malo šale jbg da vas razveselim ubiše nas vjestima mada nije laž kona je primila 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Avganistan gdje je ratno stanje je prije nabavio vakcine pa cak i Sierra Leone gdje se ganjaju sa lavovima i zebrama po citave dane, e BiH pala si ku*cu za usi zahvaljujuci kriminalcima SDA i ostaloj kompaniji.
jos sadake
Broj umrlih ce drasticno skociti
Provjerite GEMA radnje, ima pozitivnih ne daju radnicima da idu u izolacije sa izgovorom nije ti nista!!!!!!! Siri dalje ovo da se zna!!!! Ovako se širi broj zaraženih!!!!! Državo ima li te!!!
Sjetili se kad je nastao pomor naroda a i to je ništakad misle da, se vakcinišu svi, a mlađe teeba prvo koji rade a ne, stare koji su u domu i penziji, neka sjede kući sada
zenaca 1,78 eura johnson 7 pfaizer 12 sputnik v 17 kineska 63 moderna 14 za dvije doze
pretpostavljam samo za ugledne članove stranki, oni nisu sirotinja da spadnu na indijske Azre iz Zenice
Pa jbt mozda nema svega milion i po stanovnika u BiH trenutno (bez djece). Idealna situacija za normalnu vlast i politicare. Stopirajte nesto, kupite vakcine za sve, i spaseni zivoti i ekonomija za 2 mjeseca.
Ove vakcine su samo za silnu nam elitu i njihove q rve, pomoćnike I dupelisce Nama će FOdil navaviti sputnjik da nas pelcuje 💀
Vakcinisi doktore i medicinske sestre, popadase ljudi i od umora i od virusa. Prvo njih pa onda dalje.
Prvo mladje od 65 pa onda starije oni svoje ispucali koliko toliko na nama je da zivimo dalje. Najbolje da se svi mogu vakcinisati ko izrazi zelju prvo pa onda ostali ali kad su vec odredili kome ide neka razmisle za omladinu na nama svijet ostaje.
Može meni jedan pfizer i raji eto šta hoće. Al da ne bude hladan.
Lazu sve
Politicare prvi da prime. Ko ne bude htio taj se vec vakciniso negdje. U tom slucaju odmah razapeti...
@obuzdanL I da primi još jednu dozu,ništa mu neče biti🤦‍♂️
Prvo vakcinisite mlade (od 16 godina jer je to minimalno za vakcinu i njihove generacije) pa onda radnike i starije!
@gooUser1606196666 Vidi se da si neki stručnjak! Ili si biokemičar ili molekularbiolog? Pa ti bi prvo mlade vakcinisao u kojih je jači imunuitet,a starije u kojih je slabiji pustio bi da umru🤦‍♂️Idi ubaci pilule u tu svoju lobanju!
Malo morgen