U rangu sa afričkim zemljama
0
U BiH 15 posto stanovništva potpuno nepismeno
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto istine Bošnjakistan ko Pakistan. Se vi Muslimani gadite sami sebi?
A prema kojim indikatorima smo \"civiliziraniji\" od afričkih država (btw. Afrika ima 54 države)? Je li ti glavni indikator to što ti i tvoja raja imate kompjuterčiće, pristup internetu i FB, a mame i tate se uvijek pobrinu da imate za kaficu?
Kako je uočljivo da psihopate na ovom portalu, koji ostavljaju komentare ponižavajaući pripadnike drugih naroda u BiH posjeduju pismenost na kojoj im ni djeca u predškolskim ustanovama ne bi pozavidjela! Podaci prije svega nisu relevantni,posebno kada imamo i izvor, tabloid press, koji sve što je vezano za našu zemlju marginilizira, a pravo stanje znati će se nakon popisa, nadam se ove godine.
Sad kad nas medijski pokrovitelj počne tušiti sa pitarima mnogi ćemo poželjeti da smo među tih 15%.
Pa pismeni su svi što završe školu u Maoči. Tada mogu pisati za ovaj portal.
mejtef je skola za nasu djecu,nikako skolovanje po zapadnom modelu.
Svi polupismeni rade na sa -x
Razumljivo jer na 49% BiH žive većinom starije osobe ličko-kordunskog ruralnog porijekla.
Prokleti admini brane vlahe a nama Turcima koji smo u svim genocidima il počinioci il oštećeni brane slobodu govora !!!
ovo su ozbiljne optužbe!!!
Tako je admini brane vlahe!
Vlahadija vazda bila nepismena bagra
cuj ADMINI brane vlahe joooooooj kakva glupost, e molim te da se ohladiš malo
Vlasima tj četama pusa u milokliz a bošnjama i škutorima full blowjob
Samo za kraj - obavjestavam svoje polupismene vlaske obozavatelje koji se ovdje vole potpisivati kao ja da sam ateist, pa me se ne doticu te njihove vjernicke gluposti o krmetini, mejtefu i Bukovici. Smislite nesto bolje. Veliki pozdrav i pusa cobanima iz sumske i adminima koji ih stite.