Komentari (620)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajnije je vrijeme za nas koji kontamo ostati u ovoj drzavi, da silom otjeramo ovu bagru... ovo vise nema smisla
jao bošnja, šešeljev učenik, kako kažu genocidaš ih cijepi - jeste jadni.
Kakva smo mi STOKA od naroda zatvorili nas Policijskim satom a prvi covjek zdravstva ide u drugu drzavu da se vakcinise a u svojoj drzavi nije nabavio vakcine
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sve bih dao da znam šta se strancima dešava u glavi kada pokušaju da shvate naša srania na Balkanu. "Bošnjaci i Srbi su ratovali, jel tako?" "Tako je." "Pričate različitim jezicima?" "Ne, isti jezik pričamo. Isto i izgledamo. U ratu su morali da nose tkaninu određene boje na ramenu da bi se raspoznavali." "Dakle, Srbi i Bošnjaci su isti narod?" "To je jako uvredljivo što ste sada pitali, gospodine. Srbi su pravoslavci, a Bošnjaci su muslimani."
"A kako je Haris Bošnjak, a nikad ne ide u džamiju?" "Ma hoće on da ide u džamiju nego uveče pretera sa pivom i rakijom i narednog dana ne zna gde mu je glava, a ne gde je džamija." "Sve u svemu, Bošnjaci sada mogu da se vakcinišu u Beogradu?" "Sada mogu, a mogli su i pre, isto." "Koliko košta vakcina?" "Potpuno je besplatno, ali je zato bez ikakvih uslova." "Samo uzmu pasoš i..." "Ne treba im pasoš, mogu samo sa ličnom kartom."
"Pa po čemu se onda u Beogradu razlikuju Bošnjak sa ličnom kartom od Srbina sa ličnom kartom?" "Pa Bošnjaci idu u halu 3, a Srbi u halu 4." "A šta ako Bošnjak ode u halu 4 ili Srbin u halu 3?" "Ma ništa, naravno, daće mu vakcinu..." "PA U ČEMU JE IEBENA RAZLIKA??? IMA LI JE UOPŠTE???" "Ima jedna razlika, doduše. Bošnjaci više vole Beograd od većine Srba van Beograda." "PA VI NISTE NORMALNI!!!" "Izvinite, ko nije normalan? Srbi ili Bošnjaci?"
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A jadno je ici i slikati ko se vakcinisao
sta kaze konakovic ima li ovdje genetske mutacije
Citam raju na Twitteru. Masa nasih tamo. Nase tablice na parkingu. Prezadovoljni
Sad ce vakcinisan doci da nam uvede nove mjere , ma boli ga briga prima on 5000 km svaki mjesec , udri bosnju da nema za gaca na guzici ....
Sramota je da političari i državni službenici prvi trče da se vakcinišu u ovakvoj situaciji. To zorno govori da je lični interes uvijek na prvom mjestu. O moralu i etici takvih netreba trošiti riječi. Ako ništa bar za ove čkanove SDA.
Ajde bre Čelik. Hajvanu!
ostani doma# kud si digo glavu put Beograda
Cirkus od drzave
Eh kad smo se mi iz sda vakcinisali u Priboju , ima dva mjeseca. Selam za sve postene ljude i cak za cetvorku.
I sada će se sve otvoriti samo za vakcinisane, kao da gledam...
Što je džabe, i Bogu je drago...
Vi nemate stida ni obraza mane vam se nahebem svima
De franko i de jure se pelcovao u genocidnoj Srbini, braooooooo...😂
Ovako je bilo i u ratu, nevin narod izgubio zivot, guzonje se spasile.
Treba nazvat Mirzu i Gorana, pitati imaju li kakvih nus pojava!