Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA, najveća sramota Bosne i Bošnjaka
Gdje je ona botina @DunjaluckiBayraktar sto prica o mtelu nesto a vidi SDA stranka kompletna ide u Srbiju eeee botino glupa
Jel se vakcinisao novinar Klix-a koji fotografiše ko je sve došao da se vakciniše u hali 3? Možemo li dobiti tu informaciju i zašto ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ko ce drugo nego SDA uhljeb uspjeli ste napravili ste nam od BiH fildzan drzavu
koliko dokaza jos treba da je sda u sluzbi beograda a njihova osa u sluzbi bia...
H_bo majku, jesmo nisko pali. Pa ovo je nevidjeno. Ovdje vise nema drzave. Nismo vise ni sadaka narod. Sad otvoreno placemo i prosimo. I poslije kad nam kazu da smo Srbi, neko se buni. Ovdje vise nema drzave, svako se snalazi za sebe. Idemo po sadaku kod onog ko je pucao po nama. E moj Alija, sta uradi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa valjda je to bolje nego da je vakcinsan nekom od humanitarnih vakcina u BIH. Svako ko se vakciniše je društveno odgovorna osoba.
Dabogda svi pokrepali!
Ostavke!
Kunes se u Aliju ali kad guzici fali trci u Srbiju. Sve lazne patriote.
Visoki funkcioner SDA, koja cini vlast u Vijecu ministara BiH, to nema obraza niti stida. Vidjeli ste koje je bogatstvo ostalo iza nacelika Bijeljine, Mice Micica, pa se ovaj uplasio, ostade bogatstvo koje je nagrabio.
Sve su maske pale. Sve karijere bošnjački mufljuzi nisu ostvarili radom, da nam bude bolje na dijelu gdje živimo. Cijela priča im je uvijek bila neiskrena o genocidu, agresiji, o vjeri koja nas kobajagi spašava itd. Ali, vidi sada kako trče u Beograd da zaštite svoje guzice. Bošnjački narod je zreo za jedno veliko prispitivanje. Kuda idemo? Da li da idemo u modernizaciju, sekularizaciju i pravnu državu ili nastavimo sa seljačko- varaličarskom politikom.
bliže i o svom trošku za razliku od drugih što su išli u Tursku na račun buđeta
Nisi ti nikav jahac ti si onaj ispod jahaca al da mi halali gosp KONJ
koldžo....poselami bakira i sebiju i skrijte se negdje da vas niko ne vidi i ne čuje,pa se stidite sami sebe....SDA vam je došao do dna,ne može dalje...svoj narod i svoje glasače ste ostavili na cjedilu,samo ne znamda li je ovim glasačima SDA sada jasno za koga glasaju godinama
A načelnika i govana i stranke i vlasti.
Nasa draga SDA. Ono kad mislis da ne mozes nize, dokazu ti suprotno svaki put.
Kako nas je vlast ponizila zar da idemo na vakcine onima čija nas je vojska ubijala.
Bolje u grob sa obrazom, nego obraz stavit ko otirac.
Jel vas sramora državni funkcioneri BiH
SDA jel’ vas stid bagro jedna. Narod treba da se ustane protiv hobotnice
Fuj gnjido nemaju oni srama ni sekunde, pa jel moguce da covjek koji je u SDA i da njegova stranka najvise kriva zbog situacije sa vakcinama ode u Srbiju i vakcinise se??? Znao sam ko su i sta su ali ovoliko nisko da mogu ici fuj!! Pa djanki za dop ovoliko nisko ne bi isao!!