Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda za Iliju,ovi iz Beograda samo salju optuznice a oni pobili pola drzave...
JNA htijela da zauzme Tuzlu i dobila je po nosu, Beogradu jos nije jasno kako je to bilo moguce, pa su zamolili Iliju Jurisica da im objasni.
REVIZZIJA TUZBE PROTIV VAMMPIRA I AGGRESORA SERBIJE, DRZAVE SERBSKIH PATTOLOSKIH MONNSTRUMA UBBICA, SILLEDZIJA I TERORISTA...!!! JURISIC JE BIO I OSTAJE HEROJ- -PONOS I SIN BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
REVIZZIJA TUZBE PROTIV VAMMPIRA I AGGRESORA SERBIJE, DRZAVE SERBSKIH PATTOLOSKIH MONNSTRUMA UBBICA, SILLEDZIJA I TERORISTA...!!! JURISIC JE BIO I OSTAJE HEREJ-PONOS I SIN BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
E moj Ilija glupi Bosancu. Srbija je izvrsila agresiju na BiH a ti koji si je branio sad ides njima da se pravdas. Pa zasto covjece dragi???? Dali cu docekati dan kad ce Bosanci vartiti svoju PAMET I PONOS?
A tvoj Duduk na domaceg pitomog krmka.
lici na divljeg vepra
E moja Bosno sta si sebi dozvolila! Kao nisu ucestvovali, nisu ni mrava zgazili (kukanjac) a ovamo rade od nasih branilaca sta hoce. Da Ivice ne odbranise Bosnu bilo bi i dvijestotinehiljada pobijenih. Neka vama vaseg tala!?
za naseg iliju iz kraljevskog grada soli, citirat cu rijeci bosnjackog fratra antuna knezevica:\"neki nasi komsije koje cemo nazvati ivo i jovo zele da budemo hrvat i srb, a mi ne mozemo nista drugo biti do bosnjak, jer bosnjak se oduvijek zvao svojim pravim narodnim i junackim imenom bosnjak i sto po zivu glavu necemo da budemo hrvati i srb. Bosnjak moze biti samo bosnjak\" i tako lijija dragi sunarodnjace i herojskog grada soli ti si od junacke loze bosnjacke i pripadas junackom narodu bosnjackom i tvoja vjera nema veze sa tvojom nacijom bas kao ni moja vjera sto nema ali nas veze jedno dragi ilija a to je ono sto rece fra antun knezevic bosnjak se od davnina navikao zvati junackim imenom svojim bosnjak (bez prefiksa navjeru samo nacion) svakome ko voli bosnu je ponosno biti bosnjak, a onaj tko zeli biti hrvat nek ide u bosnu i nek jede svoju sirotinjsku kalju :D a srbi imaju traktore da bosnu lagano napuste
Jes navalilo u beograd ovih dana..svak svojim poslom
Sta jedes G.O.V.N.A!!!! Ivica Osim je najveci musliman, on nema nista zajednicko ni trunke sa srbima ili hrvatima. Mati mu je radjala djecu koja su odmah poslije porodjaja umirali i babo mu je isao kod hodze i ovaj je rekao mu da mora dati neko vlasko ime djetetu ako misli da prezivi. I tako je mali muslimajmuncic dobio ime Ivica. Toliko da znas!
Tuga sta rade covjeku. Mladen Vojicic Tifa, Dragan Vikic, Branko Djuric, Ivica Osim... i mnogi drugi koji su NE Muslimani... pa mamu vam zatucanu zasto onda njih nismo pobili ako smo nacionaliste SRBADIJO!?
Hoće li ga Dino vehabija Merlin posjetit u zatvoru?