Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ovo nikad vise ne desi postoji samo jedan nacin. A to je: JACANJE NAMJENSKE, uvijek biti spreman ko zapeta puska!
treba svetu pokazati istinu
Na slici 6 lik isti Mladic hahahaha
ja sam tvoj babo
Ljudi moji, ja kad vidjeh da "dokazuju" kako je engleski nastao od srpskog jezika mi je bilo sasvim dovoljno da spoznam taj njihov mentalitet..
@StaCuSad cheesecake je "nastao "u doba cara Lazara kazu u emisiji "Praktična zena".😂😂😂
Jeste li procitali imena ubijene prijedorske dijece? Medju morem bosnjacke djece, ima dosta i katolicke dijece. I onda kad vidite kao crkva i politika u pohrvacenih idu zajedno sa genocidom u koaliciji jos od Karadjordjeva, bude vam jasno da su i ova djeca zapravo za to smece samo koleteralna steta. On drzi misu za Bleiburg, pa jesi odrzao misu za ovu djecu, klosarcino stara?