{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Bečićima Samit guvernera i ministara finansija regije

S
4.6.2010. u 08:14
0
4
U Bečićima Samit guvernera i ministara finansija regije
0
U Bečićima Samit guvernera i ministara finansija regije
Bečići
Drugi godišnji Samit guvernera centralnih banaka i ministara finansija država jugoistočne Evrope bit će održan danas u crnogorskom primorskom gradu Bečići, najavio je organizator skupa "Ekonom:ist media grup".
O državnom budžetu, javnoj potrošnji, ali i javnom dugu, izazovima fiskalne politike u uslovima krize, putu ka EU, "grčkom scenariju" i zemljama u regionu, govorit će guverneri i ministri finansija BiH, Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i predstavnici Evropske investicione banke.

Na skupu će biti riječi o odnosu fiskalne i monetarne politike poslije recesije, strukturnim reformama, upravljanju valutom, efektima Bečkog sporazuma, utjecajima globalne krize i politici obaveznih rezervi, ali i mnogim drugim aktuelnim finansijskim pitanjima.

Iz BiH na skupu će govoriti guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić, ministar finansija i trezora BiH Dragan Vrankić, ministri finansija RS i FBiH Aleksandar Džombić i Vjekoslav Bevanda.

Skup, koji počinje u 14.00 sati u hotelu "Splendid", bitće održan u organizaciji "Ekonom:ist media grupe", a otvorit će ga crnogorski ministar finansija Igor Lukšić, koji će govoriti na temu "Čvršća fiskalna pravila u uslovima tranzicije".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: