Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta kaze onaj satorski klovn, mirni razlaz? previse ste se zaduzili jarani moji bas previse ...
Naucili nismo nista.
ne mora neko priznat al će svi priznat na Sudnjem danu
Mirni spavali jer je beg Alija tako rekao. A sin mu i IZ prodaju i zarađuju dan danas na kostima...
Nema na ovom svijetu pravde. Kada dodig kaže da se samo srbima sudi, to ništa ne znači (jer su najviše zla počinili, to je činjenica). Vidimo kako im se sudi. Evo ovako. Nije dovoljno što smo mi Bošnjaci biološki uništeni u istočnoj Bosni (i hercegovini), sada nas i na ovakav način ponižavaju.
el fatiha
je li Kitic bio...?
Da Bogda im se sjeme zatrlo,onima koji su to planirali i uradili!!
Cesto pomislim na apel :"Mirno spavajte, rata nece biti" Zbog ovog apela je na desetine hiljada palo pod noz dzelata. Sto bi narod kazao... ebes kravu koja da 30 l mlijeka i onda se gicne i sve prospe...
Visegrade muslimanske grade pod okupacijom srbosko cethinskog teroriste ...Ne znam kako srbe normalne nije sramota tu zivjeti kada znaju da su tu gosti i da to nije njihovo.
Najveci argument cetalja Alija poceo rat, pa stvarno da nije zalosno mozda bih se i nasmijao.Zar nije bila osveta turcima sto rece usrani dzeneral?
Ubijali su nase civile gdje god su stigli, sad bi satorski krkan "mirno otcjepljenje"... Pamti bosnjace!!
Pete kolone na kliksu koliko hoces, ofirno se predstavljaju bosnjacima...
Trojka napada Islamsku zajednicu i reisa. Kaže ublehaš Nermin Nikšić da u svojim redovima imaju i članstvo drugih vjera, ok je to..lijepo. A zašto Nikšiću ne napadas popove koji pljuju protiv BiH, protiv muslimana, javno velicaju genocid itd itd. Cilj svega ovoga je razbit jedinstvo muslimana, islamsku zajednicu iako smo žrtve genocida. Komunista (SDP ili bivsa komunisticka partija) nikad nije volio islam, dzamiju itd.
Prometheus074,koji si idiot.Niti je Alija,niti nacionalne stranke,krivi za genocid nad Bošnjacima muslimanima,nego genocidni gen u vašim glavama.
za 26 ubijenih zivotinja bi u normalnom svijetu robijao dozivotno, ovdje je to kao da su pobili 26 muha jer su to zivoti muslimana
Nema pravde. Toliko ratnih zlocinaca je nakon 27 godina na slobodi da je to nevjerovatno…