Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest Bosna jaka imamo prijatelja u Turskoj, Americi, Rusiji
Sve uz odobrenje ministarstva vanjskih poslova BiH naravno 👌
vidis ti to, mi u Evropi a od njih nikakve pomoci cak ove nase migrante nam salju nazad sutra 4 autobusa iz Beca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
stiže i Bošnjacima pomoć uskoro,iz Kurcistana,od braće kurcoarapa. Samo još oni vjeruju da SDA neće pohapat donacije. Sav dunjaluk zna,samo bošnjo ne zna.
pomoći stanu na 1 paletu - turska, američka...
Je li POMOĆ za BiH ili samo za RS ???
Cega se pametan stiti,budala se dici,umjesto da se hvalimo koliko smo komme pomogli,koliko smo mi donirali,ali mi se hvalimo koliko smo dobili sadake...nedavno je neko napisao sadaka nacija..
CETVRTA zaboravili ste REPUBLIKU VUCIC brasno i kvasac.....
Preprodavaci trljaju ruke
Kako se velike sile pozicioniraju pred rat
poslali su pomoc i u Italiju pa se ispostavilo da je 80 posto toga neupotrebljivo
Bosnjo zivi od strane pomoci, svi pomazu sa svih strana, a nicim zasluzeno. A kukat sto moze...u kukanju je na prvom mjestu na dunjaluku. "Ovo ovako vise ne mere"
u ovim trenutcima i USA prima pomoc tokmaku jedan
Žalosno, bijedno itd. Čitav Balkan je dno dna. Umjesto da imamo države koje pomažu drugima mi čekamo sadaku od drugih država. I tako zadnjih 25god.
prepucavaju se preko nas,ko ce vise. Ne zaboravite da je nasa ekonomija 90% vezana za EU. To ti je veca pomoc od ovih par aviona humanitarne
Moze li ova grdosija sletjeti u Mahovljane. Boga mi, da se mene pita, ja bih njega preusmjerio u Trebinje.
Jedu li fasisti iz snsd idta kupili, ili je sve humanitarna pomoc ili kredit? Jeli fino hvalit se sa tudim perijem? Imali ista sta gt moze da financira?
Dok se u Svijetu takmice ko ce vise pomoci svoju privredu mi se takmicimo ko ce dobiti vise pomoci. Slijedeci korak je podjela humanitarne pomoci...dobrodosle 90-te
Baš smo jadni svi na ovim prostirima. Uvijek tražimo nečiju pomoć, sadaku, samo nek je džabaluk. Šta bi od onig finog naroda!
kojeg finog naroda? 🤣🤣
Da li dolazi pomoć Bosni i Hercegovini ili njenom entitetu? Zašto ide u banjaluku, veći aerofrom je u Sarajevu!