Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mandzukicu. Da All.ah da da im da jos 3 gola.
tačno da čovjek suzu pusti kad ovo sve vidi ...
Grci popili Nescaffe 3 u 1 a Banja Luka jedina u historiji dvaput tugovala za jednu noc.
cudi me da ovi bolesnici nisu zapalili i ostale zastave iz bivsih drzava PRIMITIVCI !!!!!!
kako lijepo gori ustashka sahara hahahhahahahaha BOSNA SLAVI BLEIBURG, Sejad Doboj
e jeste mi pravo drago sto su srbi izgubili od susjeda nam dragih Hrvata :))) a oni neznaju nista drugo nego paliti i rusiti !
Jest mi drago sto su izgubili i jedni i drugi pa makar!!!! Eto vam vasa Srbija i pravoslavlje, hahahahahahahahahahaha!
Ima na forumu slika fb profila jednog srbina iz Bijeljinje koji je postavio Dzekin dres nakon pobijede nase reprezentacije (ne sjecam se protiv koje reprezentacije) i jedan ga Srbin iz Srbije pita zar ne navija za Srbiju a ovaj mu odgovara pitanjem a zasto bih navijao za Srbiju. Srbin nastavlja - pa za koga ces drugo navijati ako si Srbin. Ovaj mu odgovara - pa znas li gdje je Bijenjina? Jesi li ti imao geografiju u skoli? I dodao nesto u stilu - Naprijed BiH!!!! Pokusacu pronaci tu sliku pa cu postaviti link...
je.be.m im mr.tve
hahahahah junadddddd nasaaaa volovii nasii hahahahahahha
Sta ispadne kad se sastanu BiH i Hrvatska.? GRCKA I SRBIJA HAHAHAHAHAHA
Takvo ponasanje je samo potvrda da je kojim slucajem RS drzava a ne entitet, to bio Evropski Afganistan. Sve sami teroristi i dalabu. Cim stigne presuda Mladicu i karadzicu tu nakaradnu djecju tvorevinu RS treba ukinuti.
Crni petak za pravoslavce.
Podrzavam ove vlaxe sto su zapalili curvatsku zastavu. Za nagradu narucio bih iz S. Koreje atomske glave direktno na trg.
Dva poraza u jednom danu, sve reprezentacije za koje se navijalo u Banja Luci su izgubile mozda je i sreca sto se tamo i nije nasla nasa zastava mozda bi cak i izgubili Ima nesto u tome sto te nema ....
Navijaju za Srbiju, Grcku, Rusiju, samo ne navijaju za drzavu u kojoj zive, zato ga i jesu popusili i tako ce im biti sve dok ne dodju pameti. Haj dobro sto navijaju za Srbiju, ali sto pale hrvatsku zastavu i ambasade, ja nisam vidio da su igdje u Hrvatskoj palili srpsku zastavu ili napadali njihove ambasade, ali to je izgleda sve sto im preostaje, kad su jadnici, meni ih je iskreno zao. BiH ide u Brazil sigurno, a gdje ide Srbija, toliko o tome da ce neko podijeliti BiH i njen dio pripojiti Srbiji, ovo je direktan samar Dodiku i njegovim pulenima.
to je zadojeno mrznjom prema drugima. Sad mozete da popusite nama zajedno sa grcima