Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala neka si zivi I zdravi ako bog da sledece tj. ove jos vise djecurlije to je bogastvo sve ostalo popisaj
6 budućih neprijatelja islama i muslimana jel tako
Da mijenjaju politiku na bolje, nadam se.
Prije je odnos rodjenih u BL bio na strani curica 7 na prema 3. Vidis ti sta se desava kad selo dodje u grad? Radjaju se vecinom muska dijeca i pnda se cudite otkud ovoliko pedera po gradu.
Da mijenjaju politiku na bolje, nadam se.
Da mijenjaju politiku na bolje, nadam se.
mashala
Radojicic kao NG postar raznosio podsticaje.Jeli bar baksisa bilo?😂
Oj decace mladi bledi Dodji malo Kacavendi Tako lep kao slika Bas kako voli vladika Pomoli se svetom Savi Pa da Vladika u guzu stavi I napuni puna usta U ime krsta i tri prsta A kad utrne guza I iz oka kane suza Nemoj puno da vices I pravi Srbin bices
Dobri su ove balije pjesmice slazu a hozdi iz Gluhe Bukovice sami djecu dovodili da im ovaj taslaci. Ne starije od 12 leta.
sve muški znači pada natalitet.
@tresiglavic1 il pederi
Treba ovu srpcad dati Turcima, bar bi od njih napravili ljude, a ne djikane
kako su djikani nastali to je svima jasno... Propalim eksperimentom mijesanja turskih i ciganskih gena... vi ste ustvari cigani, ali turska kopilad
Dino i ovde i tamo dobio bebu jel hahahahah
a sex?
Rodilo se šest koljača, treba da dobiju imena po čika Radovanu.
@MavroOrbini E baš bi me zayebbali da mi blokiraju ip adresu. Imam VPN i koliko god da blokiraju, ja dođem s drugom ip adresom. Idolu genocidni, đikane.
@PetMaraka Bravo mamlaze jedan I tebi sretna nova I do pameti dosao