Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zelim svu srecu braci preko Drine, i da izaberu vlast koja ce doprineti kako boljem ekonomskom i socijalnom stanju i zastiti nacionalnih interesa Srba tako i suzivotu i normalizaciji politickih, nacionalnih i drugih odnosa unutar Bejha, sretno...
E jebem i tebe i tvoji bracu preko Drine
Lepo od tebe, ali sad ces ispasti izdajica bosanskog naroda (naravno to samo u bolesnim glavama Nacionalista). Pozdrav od Srbina i jos jednom svaka cast na toleranciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hiiihiii ja vec znam ko ce pobijeditiiii :D
...da li bi bila toliko ljubazna da i nas prosvetlis... :).
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://sh.st/yFa6h
Tako je, Baja se seli na Tunjice a Tadic u Palatu :-)
Jel ima sdp-a tamo da prica suplje o multietnicnosti ????
Jel ima sdp-a tamo da prica o multietnicnosti ????
Banjoj?
Nije Dodik spreman
I kod nas je! :))))
Pitaju narod u Entitetu hocete li glasati ? Kazu oni, Hocemo. A, za koga ce te glasati ? Pa , ko da vise ajvara, cumura i drva. Ev, ja cu glasat al ne znam ko igra .
Sve spremno dabome jest, 140 "ruski umjetnika su tu", kolona oklopnih vozila kod Beograda spremna, SIPA zauzela snajperske položaje, Putin nadgleda sa satelita i jučer stigoše par stotinjak "Delija", dobro Dodo se spremio za rezultat izbora ;)
za izbore spremni !
sad mi jedan antifašistički hitlerov citat napiši.
Spremno je za izbora. A poslije izbora?
podvUcimo crtU___________