Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BL je sada obicna selendara
Banja Luka za 50 godina postaje selo bez zena hahaha
E zamisli koliko moras biti gluuppppp da pucas minus na moj komentar, znaci potrvdjujes da si kompleksas hahahahahhahahaahhahaahhahahahahhahahahaha joooojjjjjjjj sto se nasmija :)
KOliko će ovi uzeti zlatnih medalja u raznim sportovima
@arsla Bitno je da tebe u BL više nema,a kako stvari stoje neće te ni biti!!!
Pucaj pasa minuse, sto vise to boljeeeeeee onda bas znam da si pun kompleksa, da nemas srece, ni se.xa, ni ljubavi..... svaka cast samo nastavite kompleksani seljoooocki!
Cak i ovdje morate propagirati svoju mrznju. eh kakvi li ste vi ljudi da mi je znati? puni kompleksa, bez srece, bez se.xa, ljubavi i sa markom u dzepu za kafice/kavice/kahvice (da me svi razumiju) :)
Nema više krasnih Banjalučanki, tu su sad samo doseljene genocidaške kuje, pa nije ni čudo što samo kerove kote.
raste broj buducih genocidasa srba, ako se nastavi stic ce do Londona srbi za trideset godina.:))) srpski san nazalost ostat ce san!
Kakav glup clanak! Pa i prirodno je da se radja vise muskih nego zenskih osoba. Na jednu zensku bebu je uvijek dolazilo 1,05 muskih. Samo sto su prije moderne medicine muska djeca imala vecu smrtnost od zenskih pa se broj izjednacio kada bi djeca dosegla pubertet. A danas ovom visku na zalost ne preostaje nista drugo nego homoseksualnost.
bice mesa, bice mesa
i sta onda ce 290 momaka (kad narastu) bit samci? i mi se cudimo sto ima gejeva ovoliko
ali kod njih bar psi lutalice ne nasrću u čoporima na djevojčice i starce, pa kad se neko pokuša odbraniti, skoče odbori za zaštitu prava... smrdi to po kratkom postupku, tako da im nekad zavidim