Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da gledam BN RADIO,
Kad ce Zeljko/a na operaciju , da bar lici na zesnko , ovako joj Rudonja prilazi samo sa ledja
ovima u pc nedostajala izgleda čizma za vratom i kandžija po leđima... još malo pa će dodu kraljem proglasiti
Pretpostavljam da ova druga uredba " izazivanje panike i nereda" vazi za sve one koji vam kazu istinu.
Evo dacu vam primer. Ako vam neko kaze ili neki novinar napise, " Karantin vam je nehuman i leglo virusa". Da li ce biti optuzen zato siri paniku?
u citavom ovom sran ju s koronom, najjaci su mi ovi sto metnu maske al samo preko zvalja, ne do Bog preko nosa stavit mogli bi se ugusit u vlastitom smradu iz usta🤗 samo kazem.
Hahahahhahaa . Eto sta su dozvolili Bolesnjaci politicki u manjem e.... sad ide ogranicavanje slobode a to izvanr.stanje nece prestati jako dugo ili dok se svi ne pokore rezimu .. aahahaha.. malo se salim.. to je super stanje, ne treba brinuti, nikako👀😂
Ne sme niko da vas bije ! Osim MUP-a RS-a. 😂
Klix se prema rs-u ponaša kao prema pravoj državi...
A zapravo i jesu zasebni samo ne prihvaćamo to...
i ovo treba nas da zanima?😕