Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ I - Meni su obili kola .. i naravno Bosnjani za bravu su mi trazili 50 KM , ja sam otisao u Istocno Sarajevo i istu napravio za 20 KM ;) Ne znam gdje su bezobrazni, ali Bosnjani koji me vole mi rebnu 50 KM, a Srbi koji me mrze mi naplate 20 KM . Ne znam zasto nas toliko mrze pa nam tako malo naplacuju , pored nas samih koji se toliko volimo ;) Ne drobi da nisu ljubazni, vec ljudi su jako pristupacni i veoma su povoljni u svim aspektima ;)
Mani te se te buranije, de malo zavirite po tim šoping centrima gdje je svaki dvadeseti prijavljen.
Tako i jos mnogo sta u RS,ima,imaju svasta,sto gdje niko nikad pomislio da ima,u RS,svega..a bezobrazluka najvise!!!
Naravno da treba zaustaviti rad na crno, treba legalizirati sve servise, neka placaju doprinose i poreze, jest da ce usluga biti skuplja ali zato ima da uvedu i instituciju odgovornosti za svoj rad (garancija na kvalitetno izvrsenje posla) i mogucnost reklamacije a ne kad ti otpadne tocak njega briga, on uzeo pare...
Dovoze neprijavljene autoservise iz drugih država prije svega iz Brčkopolisa i Federacije BiH.
FAKAT JE VRIJEME DA OVIM MAJSTORIMA AVLIJANERIMA NEKO STANE U KRAJ