Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto niste unijeli 50+ oporavljeni u FBiH od juče? Presušit će klikovi ako ljudi vide da se stanje smiruje?
@Realismo ma jok, nepismeni su. Po njihovom krivulja raste. Od prvog dana imaju problem u sabiranju i oduzimanju. Oni smatraju to je bio matematički smjer a ne za novinare, haha.
89 i 82 godine...Pa umrli bi i da nije korone.
Trebamo ustati na noge pri spomenu imena profesorice Sebije Izetbegovic i rada naseg KCUS-a. Respekt za sve uradjeno.
Sad ce onaj njihov ministar Seranic kojeg klix proglasi za najboljeg ministra u BiH, da izjavi da je sve pod kontrolom.
prestanite ih stavljati na respiratore i dajte im clexane
Hvala braćo Rusi....
Ovi nas stvarno iz dana u dan više zajebavaju...zadnjih desetak dana koliko pratim svi umrli su 80+ i sa više hroničnih oboljenja...pa se pitam da nisu umrli od starosti i od tog nekog drugog oboljenja...zašto je važno da se bilda statistika sa umrlim od korona virusa!?
svi su zaraženi.... k'o papaje i motorno ulje u Tanzaniji. dokaz koliko je PCR test za penis, tj., da budem preciznija, daje ca. 80% lažne pozitive!
Prosle godine od obicnog gripa je u RS preminulo preko 30 osoba. Ove godine nijedne. Ustvari ove godine nije bilo uospte zarazenih od obicnog gripa. Bolesnici jedni do kada cete lagati i siriti prevaru. Bacite te testove u smece jer ne postoje testovi koji su ispravni. Lazete i obmanjujete tupavi narod da bi politicari iskoristili svaku prilku, a ovo su im idealne prilike za manipulaciju,
@FikrinRespirator Muki umri u samoci. https://www.portalmladi.com/najveci-srpski-umovi-njihovih-10-pronalazaka/
Počivali u miru!