Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvojica sunarodnjaka. Obojica Vlasi porijeklom iz Rumunije/podrijetlom iz Rumunjske.
Ironičnog li tajminga. Na današnji dan 1993., Hrvati Travnika su platili "saveznicima" skoro 2 miliona maraka da pobjegnu preko Vlašića dok HVO zauzme Travnik. Saveznici su im pokarali žene i zatvorili ih u Manjaču 😅
braća kočničari
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stvarno je zalosno vidit ovoliko ljudi vozikaju se tamo vamo ,vecere,rucak sad banja luka sad sarajevo,mostar itd i to sve parama gradjana a apsolutno nista ne rade jer su nesposobni i opet nas narod glup kaze neka nama HDZ,SNSD,SDA itd stvarno smo ko narod dno dna ..
SAMO SE VI RUZNO FURAJTE Hrvata u BiH po procjenama danas ima jos 285 000. Na popisu iz 2013 bilo ih je oko 540 000...sada ih je nazalost realno oko 8% sto znaci da su manjina ! a smo vi milinera Covica i tu multi ekipicu forsirajte ! ! !
HDZ i Covic su dozivjeli politicki poraz , unistili su svoj narod u BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevjerovatno da par pajsera ima vozni park od nekoliko miliona KM, svaki savjetnik dolazi svojim autom, a prije 3 godine sam u Grazu dozivio da su se okupili svi ministri vanjske politike u EU i nije bilo svega 5-6 auta…
o državnim pitanjima ne mogu odlučivati pojedinci pa čak aku su predsjednici vladajućih političkih partija. imaju institucije za to. vas trojica (onaj treći je sigurno duhom s vama), na čelu sa viokim strancem europljaninom koji vas drži na kanafi ste vasim diktatorskim i to ilegalnim manirom dobrano poravnali i uništili i ovu zemlju i ovaj narod.
Zar nisu maske obavezne u zatvorenom?
Zar ambasador Rusije nije prisutan da procita dnevni red sastanka?
ja sam za to da komsic iduce godine malo predstavlja srbe...pa onda za 4 godine muslimane, i tako redom.... ↑ 0
2/3 jada i čemera BiH politike
1000 godina robije najmanje
Tako treba.
Odvede Mile BiH u NATO glat
E sto ce ga covke pofafati u konacnoci 😂
znate li koliko košta jedan ovakav sastanak....skupo,skupo,skupo.....najgore,što je ovaj sastanak besmislen jer njih dvojica nemaju šta dogovarati o izbornom zakonu i nato integracijama bez treće strane,koja nije tu prisutna....ovo je samo trošenje narodnog novca bez ikakvog opravdanja...kabadahije ostaju kabadahije,a narod i dalje nijemo posmatra,kako oni uživaju s narodnim novcem i razbacuju se
Ko su ova dvojica na 12. slici? Nešto mi govori da su oni ključni.
Zlo i napako i 30 godina poslije Ista politika koju su vodili Tuđman i Milošević samo nije Karađorđevo nego Banja Luka
Samo preko slike ti može biti jasno da su svi kriminogeni, a tek kad počnu da pričaju, shvataš da mažu gov..ma ovaj narod i rade samo za svoj lični interes. Tko to ne vidi je slijep i ograničene inteligencije.
Sastali se mate boban i slobodan milosevic