Grad na Vrbasu u bijelom
0
U Banjoj Luci pada prvi snijeg ove zime
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce grudvi za medvjeda Dodika
U maoci promjenljivo bradato :)
@B-Lučanin Ne budi pametan previše
Sarajlije šta vi imate s mojim gradom...imate to vaše Sarajevo i vaših 24%...zabavljajte se u rezervatu
JA MISLIO DA SAM NA SARAJEVSKOM PORTALU, KAD ONO JA NA MRSKOM
Raja, evo ja stigao u seher Sarajevo. Pozdrav.
GDJE SU VAMVAZNIJE VJESTI IZ BANJA LUKE O TOME KAKO NIKADA HRVATI,BOSNJACI,ROMI I ALBANCI I OSTALI KOJI NISU SRBI NISU DOSLI DO SVOJIH PRAVA A KOJA SU IM ZAGARANTOVANA DEJTONOM I OSTALIM MEDZUNARODNIM PRAVIMA,DOKLE CE SE SUTITI O TOME DA SU SVI BEZ GRADZANSKIH PRAVA U BANJALUCI OSIM SRBA,AKO SI NEKO DRUGI U TOM GRADU NEMAS NIKAKVA PRAVA.RUSKI REZIM VLADA BANJA LUKOM.
Ko voli sunce da Bog da mu u kuci przilo!
DJ Chipi sretan rodjendan!!!!
jel ovo banjaluka-x ili je sarajevo-x...ove ceste clanke o BL stvarno nekontam.
Prelijep snijeg i u Sarajevu :) tinyurl.com/d7ky5ek
Pada snijeg ? Lazeeeeeees ?
Kod nas napadao metar u sat vremena XD
evo u Tuzli pao mrak ima vec par godina samo narod ne vidi kako je krenulo svanuti nece
Kreni na JUG !!
ak47 slusaj jarane! ja sam iz sarajeva i obrezan sam, vjerovatno sam i ja gnjida ali ti si DNO DNA. musliman sam i ponosim se tim ali i postujem druge vjere i nacije. zbog takvih se uhljupa i lihvara kao sto si ti i mrzimo i nemamo nikakvog napretka. da ti, ne daj boze, zatreba krvi da bih prezivio, uzeo bi od te iste banjalucanke a ne bi ni trepnuo. laprdas okolo a vjerovatno nisi ni svjestan o cemu pricas. bjednice jedan....i ti, a i svi koji misle kao i ti!!!
samo da ove kojima je žao ove vlahindure iz Banje Luke da im poručim nek dovedu svoje seke da se one zagrijavaju pored mene umjesto te Banjalučanke ...AK 47 ima dovoljno municije da puca satima....rafalno..