Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu dali u galeriji, a da su neke pedercine poslale zahtjev dobili bi, fuuj toliko o tolerantnosti i ravnopravnosti
..a poceli smo zaboravljati. "Spakovala mu komad kukuruznog hljeba, malo šećera i soli i jednu presvlaku. Idi, sine, velim, valjda ćemo se sresti u Tuzli. Plačem ja, gledam za njim kako zamiče ispod kuće. Sutradan ja u Potočarima, hiljade naroda, kad, odjednom, pojavi se moj Azmir. Sine, otkud tebe, pitam, a on se zaleti, zagrli me, izljubi, kaže, nisam te mati bio poljubio pa sam se zato vratio. Još mi na obrazu stoji onaj njegov dah. Bi malo sa mnom i ode prema šumi, da se pridruži koloni ... Okrenem se, na ekranu vidim kako četnici strijeljaju grupu muškaraca i među njima moj Azmir. Gledam, ne vjerujem svojim očima, srce mi stalo, ukočile se vilice, jes' moj Azmir, njemu pucaju u leđa. Pade moje dijete, bos. Ni sedamnaest godina nije imao." Da nam se jednom u zivotu opametiti. Nema prijatelja u srbima, nema.. i nikad nece biti.
Ne bih da komentarisem. Tvoj nacin pisanja govori dovoljno o tebi. Produzi dalje.
Kako si mi divno vaspitana. :D Relax zenska glavo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Banski dvor** , ne Bosanski o.O
Kako se zove izložba "Srebrenički put pakla" ili "Put pakla izdane 28-e muslimanske divizije" ?
Presuda suda u Hagu je jasna,ja ne znam kako neko uopste sad s tim stvarima manipulise,a ona glasi,slusao sam je od rijeci do rijeci " sud je utvrdio da u Srebrenici postoje elementi genocida ,pocinjeni o d strane dijelova VRS i policije RS,ali sud nije dokazao van razumne sumnje da je postojala namjera za to,i presuda se odnosi samo za teritoriju Srebrenice"
http://www.theguardian.com/world/2012/dec/12/srebrenica-general-convicted-genocide
Ipak se u Banjaluci organizuje izlozba tih stradanja,bice i u Beogradu,ali u recio tako nesto se ne moze desiti povodom stradanja Srba,e zato smo mi u Sarajevu samo deklarativno pricamo o nekim stvarima,multi kulti i ta sranja,a jednoumlje vlada,zatvorena sredina itekako,zato i ne mozemo naprijed,licemjerstvo do kraja
Da se nikad ne zaboravi i da se nikom ne ponovi. Teško je pamtiti ove straahote. Nažalost, moraju se pamtiti. :(
a gdje su slike da se lijepo vide!?? ja vidim samo neke likove !!
Ako se na ovim prostorima izvršio genocid nad nekim, to je onda bilo nad Srbima u II svjetskom ratu i to od strane ustaša koji su bili Hrvati i Muslimani.
Ovdasnji svijet i jeste vecinom slijep i krezav.
vidim niko ne spominje cetnicka orgijanja po sandzaku, crnoj gori, podrinju, krajini etc u drugom svj. ratu. interesantno kako se to presutkuje. takodje niko ne spominje banjalucku rezoluciju, mada mislim da ni ne znate sta je to jer o tome se nije ucilo u skolama naravno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)