Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjite u raja u BL na svjez vazduh i cevape, isto kao sto i ja svratim kod Zelje i na doner.😉
@Deryme Sa takvim stavom ti nikad ne bi otisao, samo pokusavas napraviti situaciju gorom. Svinjsko meso imas u bilo kojem gradu, ukljucujuci Sarajevo i sve druge metropolo na svijetu. Da li to znaci da ti ne mozes nigdje mrdnuti van svoje kuce jer ima svinjskog mesa? Tuzno je biti toliko ignorantan i ne znati sta govoris uopste, ko ce jeste svinjetinu to je licni izbor, ko nece ima drugih opcija, sto praviti problem oko toga.
@Deryme Ja sam musliman i stidim te se "brate". Ovako lijep poziv ti si protumacio kao provokaciju. cccc sramota.
Mile eto Zenice, Tuzle i Sarajeva kod tebe. Hocel bit bujruma?
Kod normalnog naroda vazda 😉
Sve je ljepse kod dodika!
hahahahaha ma Banjaluka centar Bih
Kako će bit' zagađenja kad imaju jednu zgradu i 6 auta u čitavom gradu a ostalo sve divljina i njive...
Atife,Atife,sto stade...
Jeste vi sigurni u ovo? Meni se nesto cini da se dugo vremena pisalo po novinama kako se podaci za BL uopste ne mjere jer im stalno padaju tenderi za firme koje ce vrsiti mjerenja. Narvno da zrak jeste boljeg kvaliteta gore zbog povoljnijeg geografskog polozaja u odnosu na SA, ali ne znam bas da li je ovo sto ste vi napisali skroz istinito.
Banjaluka je jedino imala problem zagadjenja zraka od industrijskog zagadjenja tj Incela i Jelsingrada. Posto je industrija unistena logicno da nema zagadjenja
Ocigledno da se u Banjaluci ne voze Golfovi 1 i 2, ne loze se cipele, plastika, automobilske gume, djecije igracke...ima vode a kanalizacija ne tece po ulicama...
namah kod banjalucanki :D ovim ozenjenim nema spasa :D
Ne samo u Banja Luci. Sva mjesta na sjeveru Bosne koji nisu u kotlini kao BL imaju cistiji vazduh.
Hercegovina nema problema s tim
Cetalji mirno spavajte Dodik je obecao nece biti zagadjenja jer nece biti ni privrede hahaha
Konjska kola ne trose gorivo
ljubomorne balijice 😂😂😂😂
Svaka čast Šeheru :) i to je BiH!! Živjeli u zdravlju!!
Pobeda!
od kada su bošnjake protjerali tamo smrdi uvjek ljeti pogotovo