Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u rs-u se desio klasični državni udar od strane diktatora, koji je izgubio izbore, ali su sa svojim drzavnim mehanizmima sve lažirali i sve ovo traje jer navlače, prijete, rasturaju... ...dodo bi na kraju izveo naoružanu policiju teškim oružjem i zapuco po vlastitom narodu ako bi gubio vlast... ...a svaka čast Berlinu i Londonu, oni i njihov pritisak su jedna velika nula...zato ce opet tresti gace od straha kad ovdje pukne, jer su napravili frankenštajn čudovište od ku.rca i države!
Stari Papak kaže da ga trenutačno zanima samo lova a narodu ko j*be mater
Dodikland.
Napali ga kozaci
hahaha ta ti je prava
65-godisnjak napao starca,pametnom dosta!
Jebla li vam "Grčka ulica" smrdljivu vlašku mater u onu smrdljivu pizdu iz kojeg je vas je izasrala.
UDRI STOKU!!!
Nista novo u cetnitetu, teroristima i agresorima se mora stati u kraj, nastaviti gdje smo stali !!
Srpkinja sam i ne podrzavam cetnike, srpske agresore i profitere. Nismo svi budale !
cudo da nisu rekli da su ga muslimani napali
Možda su ona trojica muslimana što su se izjasnila ko srbi????
u predizbornoj kampanji ovaj lik se zalio kako su za 4 godine penzije povecane samo 7%, a mogle su biti povecane do cak 26%. na kraju pristao na povecanje penzija od 3%... hebem ga ako je iko u ovoj zemlji normalan...
ovaj covjek je zdravstveno nesposoban za rad to ce potvrditi svaka zdravstvena ustanova
Ahaahahahahaha odlicno ! To je i zasluzio ! XD svaki politicki profiter sto se prodaje za svako mjesto je usran i treba ga nakefati :)