Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnici i medicina hahahahaha...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Oh, koji su guzoperci.
Smanjiti plate politicarima na prosječnu platu u BIH i onda ce poceti raditi u korist drzave da bi i njima bilo bolje sutra !!!
hoce svi da su doktori i glumci.
Arheolozi i rudari, jedini koji studiraju da bi mogli kopati .. :D :D :D
Studij medicine pa pravac Njemacka, kao i obicno.
U normalnim razvijenim zemljama se doktori jako cijene , a kod nas na balkanu se samo politicari i pjevaljke kafanske cijene ..zato i jesmo naopaki
Srbi su zlocinci, genocidan i primitivan narod, mitomanijom i fasizmom zadojeni. Lazu toliko da je to nerealno, najvise lazu sami sebe. Izmisljaju i prave od sebe zrtvu samo da ne priznaju svoje bolesne zlocine. Bolestan narod koji velica genocid i zlocince, ubice. Lakse je zivjeti u lazi i govoriti da ih cijeli svijet mrzi, nego priznati svoju zlocinacku proslost. Volio bih da ih zadesi ista sudbina kao sto su oni drugima cinili. Ovo se mora ponavljat, jer Bosnjo ima pamcenje kao riba.
kmeeeeeeeeeeeee
@MagdalenaM On to zbog sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)